Anlık Bildirim

Samsung; 3 yeni yazılımı Windows’a getiriyor

Samsung tarafından hazırlanan Quick Share, Samsung Free ve Samsung O uygulamaları yakın zamanda Microsoft Store üzerinde boy gösterecek. Quick Share hali hazırda yayınlandı.

Samsung; 3 yeni yazılımı Windows’a getiriyor Tam Boyutta Gör

Microsoft ile uzun süreli bir dostluğu olan Samsung’un buna yönelik hamleleri devam ediyor. Firma Microsoft’un uygulamalarını Galaxy cihazlarına entegre ettikten sonra kendi uygulamalarını da Windows 10’a sunacak.

3 farklı uygulama geliyor

Gelen bilgilere göre Quick Share, Samsung Free ve Samsung O şeklinde sıralanan 3 uygulama yakın dönemde Windows 10 kullanıcılarını bekliyor olacak. Samsung uygulamalarını mağaza üzerinden dağıtacak.

Quick Share bilindiği üzere Samsung’un paylaşım uygulaması. WiFi Direct, Bluetooth ve SmartThings teknolojileri üzerinden Samsung cihazları arasında dosya paylaşımı yapılabiliyor. One UI 2.0 ve üzeri Galaxy cihazlarının erişebildiği yeni uygulama bazı bölgelerde Microsoft Store üzerinde görünmeye başladı.

Samsung Free ise haberler, TV ve müzik konusunda derlemeler sunan bir alış veriş uygulaması. Samsung TV Plus uygulamasında yer alan özel içeriklerin Windows uygulamasında da gösterileceği belirtiliyor. Samsung O için henüz bir bilgi yok ve kısa süre içerisinde mağazada yer alacağı ifade ediliyor.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim