Anlık Bildirim

Elon Musk, Tesla hisselerindeki inanılmaz yükseliş sayesinde dünyanın en zengin 2. insanı oldu

Tesla'nın kurucusu Elon Musk, 2020 yılı içinde inanılmaz değer kazanan şirket hisselerinin etkisiyle dünyanın en zengin ikinci insanı oldu. Musk'ın önünde ise Amazon'un kurucusu Jeff Bezos var.

Elon Musk, Tesla hisselerindeki inanılmaz yükseliş sayesinde dünyanın en zengin 2. insanı oldu Tam Boyutta Gör
Kurduğu SpaceX ve Tesla gibi şirketlerle 21. yüzyılın en başarılı ve dikkat çeken iş insanlarından olan Elon Musk, içinde bulunduğumuz 2020 yılında özellikle Tesla hisselerinin hızla yükselmesinin de yardımıyla dünyanın en zengin insanları listesinde basamakları çok hızlı bir şekilde çıkmayı başardı.

2020 yılı başında Bloomberg’ün ‘dünyanın en zenginleri’ listesinde 35. sırada bulunan Musk, başta elektrikli otomobil üreten Tesla’ya ait hisselerin hızlı bir şekilde değer kazanmasıyla birlikte 2. sıraya kadar yükseldi. Sadece 11 aylık bir sürede servetini 100.3 milyar dolar artıran Musk, toplamda 127.9 milyar dolarlık servetiyle Microsoft’un kurucusu Bill Gates’i geride bıraktı. Listede 3. Sıraya gerileyen Bill Gates’in ise 127.7 milyar dolarlık serveti bulunuyor.

Elon Musk, Tesla hisselerindeki inanılmaz yükseliş sayesinde dünyanın en zengin 2. insanı oldu Tam Boyutta Gör

Elon Musk’ın önünde ise birçoğumuzun tahmin edeceği gibi Amazon’un kurucusu Jeff Bezos bulunuyor. 1. sıradaki Bezos, yıl içinde servetini 67 milyar dolar artırarak toplamda 182 milyar dolarlık servetin de sahibi konumunda bulunuyor.

Tesla hisseleri, 21 Aralık’tan itibaren ABD’nin en büyük 500 şirketini kapsayan S&P 500 borsasında işlem görmeye başlayacak. Bloomberg en zenginler listesinin geri kalanına buradan göz atabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3362 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, Tesla ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim