Anlık Bildirim

Crysis Remastered’ın “Crysis açar mı? ” grafik ayarı, 4K’da RTX 3080’e resmen kök söktürdü

Çıkışıyla birlikte dünyanın en hızlı tüketici GPU’su unvanını alan RTX 3080, Crysis Remastered'ın "Crysis açar mı? " grafik ayarıyla 4K çözünürlükte test edildi. Çıkan sonuç, RTX 3080'i oldukça üzdü.

Crysis Remastered’ın “Crysis açar mı? ” grafik ayarı, 4K’da RTX 3080’e resmen kök söktürdü Tam Boyutta Gör

17 Eylül itibariyle resmi olarak satışa sunulan ve halihazırda dünyanın en hızlı tüketici GPU’su unvanını alan RTX 3080, 18 Eylül tarihinde piyasaya çıkan Crysis Remastered ile test edildi.

Bundan birkaç gün önce geliştirici Crytek’in paylaştığı ve zamanında “Crysis açar mı?” şeklinde kullanılan ifadenin grafik ayarı olarak sunulduğu oyun, 4K çözünürlükte RTX 3080’i tabiri yerindeyse “ağlattı”.

Popüler YouTube kanalı LinusTech’in test masasına konuk ettiği kart ile oyun, Linus’ın sahip olduğu 77” boyutundaki LG CX Oled TV’de Intel i9 10900k işlemci ve 32GB bellek kullanılarak test edildi.

4K/60 fps şuan için hayal

Linus’ın 4K “Crysis açar mı?” grafik ayarında çalıştırdığı oyun RTX 3080 kart ile 25 ila 32 fps arasında kare/saniye oranlarına ulaşabildi. Oyunun çoğunlukla oynanabilirlikten uzak olduğu bu ayar, daha sonra düşürülerek daha akıcı oyun deneyimi yakalanmaya çalışıldı. Linus’ın hangi kalite ayarlarının seçtiğinin görülmediği ikinci aşamada ise RTX 3080 41 ila 70 fps arasında değerlere ulaştı. Bu açıdan bakıldığında RTX 3080’in ultra ayarlarda stabil şekilde 4k/60 fps performans vermesini engelleyen ilk oyun Crysis Remastered oldu.

Crysis Remastered’ın “Crysis açar mı? ” grafik ayarı, 4K’da RTX 3080’e resmen kök söktürdü Tam Boyutta Gör

Ancak bu durum çok da uzun sürmeyebilir. Zira Crytek, oyuna yakında gelecek bir güncelleme ile DLSS 2.0 desteği ekleneceğini duyurdu. Belki de RTX 3080 bu sayede ününe yakışan bir performans sergileyecek. Güncelleme gelene kadar yarışmanın galibi Crysis Remastered gibi duruyor.

Aşağıda Linus’ın yayınladığı videoya göz atabilirsiniz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26134 kez okundu.
29 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
crysis remastered, rtx 3080 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim