Anlık Bildirim

Gigabyte RTX 3000 Super modellerini doğruladı

Uzakdoğulu bilgisayar bileşenleri üreticisinin oyun kodu doğrulama ekranında listelenen modelleri RTX 3000 Super kartlarını gün yüzüne çıkardı. Nvidia Big Navi'ye karşı hazırlıklarını sürdürüyor.

Gigabyte RTX 3000 Super modellerini doğruladı Tam Boyutta Gör

RTX 3000 modellerinin bellek kapasitesi tanıtımdan bu güne tartışılıyor. Kullanıcılar arasında AMD’nin cevabına göre daha yüksek bellek kapasitesine sahip bir serinin daha geleceği görüşü hakim olduğu gibi haberler de bunu destekliyor.

Gigabyte’ın Watch Dogs Legion kodu onaylama ekranında listelenen ekran kartları arasında hali hazırda piyasada bulunmayan modellerin yer alması RTX 3000 Super ailesini yeniden gündeme getirdi.

RTX 3000 Super

RTX 3060S, RTX 3070S ve RTX 3080S olarak listelenen özellişmiş tasarım kartlardan RTX 3060S için 8 GB bellek listelenirken RTX 3070S’in 16 GB bellekle yerini aldığı görülüyor. RTX 3080 çözümleri ise beklendiği üzere 20 GB bellek kapasitesini vurgulayacak şekilde 20GD olarak adlandırılmış.

Gigabyte RTX 3000 Super modellerini doğruladı Tam Boyutta Gör

Ayrıca henüz adlandırma konusu netlik kazanmış değil. RTX 3000 ailesini takip edecek modellerin aynı CUDA sayısıyla ve daha fazla bellekle gelecek Super kartlar olacağı iddia edildiği gibi Ti son ekiyle sunulabileceği de konuşuluyor.

Bir diğer paylaşıma göre ise yalnızca daha yüksek kapasiteli bellekle gelecek Super'in ardından CUDA sayısında da artışın yaşanacağı Ti ailesi gelebilir.

Gigabyte RTX 3000 Super modellerini doğruladı Tam Boyutta Gör

Son olarak Gigabyte’ın listesi son 2 aydır paylaşılan bellek konfigürasyonlarını doğrularken RTX 3070 Super’de tamamı açık halde yani 5888 yerine 6144 CUDA çekirdeğine yer verilmesinin beklendiğini ekleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim