Elon Musk Haberleri

Etiket
Son dakika elon musk haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), elon musk hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
2 GÜN

GİRİLEN İÇERİKLER
5 VİDEO 1.020 HABER 10 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 2 İÇERİK

Elon musk Son Dakika Haberleri

Güncel Elon musk Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika elon musk haberleri de dahil olmak üzere elon musk ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 5 video, 10 galeri ve 1005 adet elon musk haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 51 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

elon musk İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel elon musk haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Elon musk Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni elon musk haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son elon musk haberlerini okuduktan sonra, Otomobil İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Elon Musk Hakkında

Elon Musk (doğum Elon Reeve Musk, 28 Haziran 1971), mühendis, endüstriyel tasarımcı, teknoloji girişimcisi ve hayırseverdir. Doğduğu yer olan Güney Afrika Cumhuriyeti dışında, Kanada ve ABD vatandaşıdır ve günümüzde hâlen 20 yaşında göç ettiği ABD'de yaşamaktadır. Elon Musk aynı zamanda SpaceX şirketinin kurucusu, CEO'su ve mühendislik ile tasarım ofisleri şefi; erken yatırımcı, Tesla şirketinin CEO'su ve ürün mimarı; The Boring Company şirketinin kurucusu; Neuralink'in ile OpenAI'nin kurucu ortağı ve ilk eş başkanıdır.

Elon Musk hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim