Anlık Bildirim

Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunu belli oldu! 140TL değerinde

Epic Games, bu hafta kullanıcılara bir oyun daha hediye ediyor. Aksiyon ve macera temalı Deliver Us Mars, 23 Kasım'dan 30 Kasım'a kadar ücretsiz olacak. İşte detaylar...
Epic Games'in bu haftaki ücretsizi belli oldu! 140TL değerinde Tam Boyutta Gör
Steam'in ardından oyuncuların en büyük ikinci kalesi Epic Games, ücretsiz oyunlar ile kullanıcıları sevindirmeye devam ediyor. Öyle ki her hafta yepyeni yapımların oyunculara sunulduğunu görüyoruz. Son olarak Epic Games Store, bu hafta 140 TL'ye satılan bir macera oyununu kullanıcılara bedava sunacak. İşte haftanın ücretsizi...

Epic Games'te haftanın ücretsizi: Deliver Us Mars

Aktarıldığı kadarıyla Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunu, macera ve uzay temalı Deliver Us Mars olacak. KeokeN Interactive tarafından 2023'ün başında yayınlanan bu yapım, astronotluk deneyimine ek olarak gerilim yüklü bir atmosfere sahip. Oyunda gizemli bir şekilde çalınan ARK koloni gemilerini kurtarmak için sıra dışı bir maceraya atılıyorsunuz. 

Epic Games'in bu haftaki ücretsizi belli oldu! 140TL değerinde Tam Boyutta Gör
Deliver Us Mars, Epic Games Store'da 23 Kasım'dan 30 Kasım'a kadar ücretsiz olarak erişilebilir olacak. Dolayısıyla Epic Store kütüphanesini genişletmek isteyen kullanıcıların bu fırsatı kaçırmamasında fayda var. Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi oyunu 30 Kasım'dan önce kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. Zira bu tarihten sonra yerini yeni ücretsiz oyunlara bırakacak.

Ayrıca 23 Kasım'a kadar ücretsiz olanEARTHLOCK ve Surviving the Aftermath da kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Peki Epic Games'te ücretsiz oyunlar nasıl alınıyor? Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye girmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp ''Yükle'' diyerek kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak oyunları almak için Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerektiğini hatırlatalım.

Epic Games'te ücretsiz: 23-30 Kasım

Deliver Us Mars

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim