Anlık Bildirim

Eski PlayStation patronu, PlayStation özel oyunların ilk günden PC'ye geleceğini düşünmüyor

Eski PlayStation patronu Shawn Layden, PlayStation'a özel olan oyunların hiçbir zaman ilk günden PC'ye geleceğini düşünmediğini söyledi.

Eski PlayStation patronundan PC oyuncularına kötü haber Tam Boyutta Gör

Microsoft kararını bozmadan önce hem PlayStation hem de Xbox için konsola özel oyunlar vardı bildiğiniz gibi. Ancak Xbox tüm oyunlarını ilk günden PC'ye de getireceklerini açıkladı ve özel oyun yapan sadece Nintendo ve Sony kaldı. Sony ise bu kararını bozduğunu geçtiğimiz aylarda açıkladı. Şimdilik nasıl bir yol izleyecekleri bilinmiyor ancak eski popüler oyunlar teker teker PC'ye gelmeye başladı. Eski PlayStation patronu Shawn Layden konu hakkında bir açıklama yaptı.

"İlk Günden PC'ye Geleceğini Düşünmüyorum"

Eski PlayStation patronu Shawn Layden geçtiğimiz saatlerde verdiği bir röportajda, PlayStation özel oyunlarının ilk günden PC'ye geleceğini düşünmediğini söyledi. Aslında Sony'nin önceki açıklamaları da bu durumu destekleyen nitelikte. En azından başlangıç aşamasında oyunların lansmanının üzerinden birkaç yıl geçmesini bekleyecekler gibi duruyor.  

Şu anda PC oyuncuları resmi duyurusu yapılan Uncharted'ın paketi olan Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ı bekliyor. Bir sonraki oyunun ne olacağı belli değil ancak God of War ve The Last of Us'a dair ciddi söylentiler var. The Last of Us'ın ilk oyununun remake versiyonu da şu anda geliştirme aşamasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6777 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PlayStation, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim