Anlık Bildirim

Facebook Messenger Kids, Türkiye’de

Facebook'un 13 yaş altındaki çocukların güvenli görüşme yapabilmesi için tasarladığı Messenger Kids uygulaması Türkiye'de kullanıma sunuldu. Messenger Kids özellikleri ve indirme linki burada.

Facebook Messenger Kids, Türkiye’de Tam Boyutta Gör

Facebook’un çocukların mesajlaşması ve görüntülü görüşmesi için geliştirdiği Messenger Kids uygulaması bugün itibariyle Türkiye’de iOS ve Android platformları için indirilmeye sunuldu. Yurt dışında 2017 yılında faaliyete başlayan Messenger Kids, koronavirüs nedeniyle çocukların dijital konferans uygulamalarını kullanmaya başlaması nedeniyle Türkiye’de kullanıma açıldı.

Messenger Kids, ebeveynler için çocuklarına yönelik kapsamlı kontrol özellikleri sunuyor. Uygulama çocuklarının sadece ebeveynlerinin onayladığı kişilerle konuşmasına izin veriyor. Ebeveynler çocukların uygulamayı hangi günlerde ve saat aralıklarında kullanabileceğini belirleyebiliyor. Çocuklar uygulama içerisinden arkadaşlarıyla oyun oynayabiliyor. Tamamen ücretsiz olan uygulamada reklam ve uygulama içi satın alma bulunmuyor.

Messenger Kids, 13 yaş altındaki çocukların güvenli bir şekilde arkadaşlarıyla görüşmesini sağlıyor. Uygulamayı App Store ve Play Store’dan indirebilirsiniz.

Messenger Kids – The Messaging Messenger Kids – The Messaging Messenger Kids – The Messaging Messenger Kids – The Messaging Meta Platforms, Inc. Haberleşme Ücretsiz

Messenger Kids Messenger Kids Messenger Kids Messenger Kids Social Networking Ücretsiz 134,9 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim