Anlık Bildirim

Facebook Messenger kullanıcıları artık bir mesajı beşten fazla kişiye iletemeyecek

Sosyal medya devi Facebook, yanlış ve sahte bilgilerin yayılmasını önlemek için yeni kurallar getiriyor. Gelen son bilgilere göre Facebook Messenger platformuna getirilecek kısıtlamalar test ediliyor.

Facebook Messenger kullanıcıları artık bir mesajı beşten fazla kişiye iletemeyecek Tam Boyutta Gör

İnternet dünyasının en büyük handikaplarından biri de, sahte ve yanlış bilginin inanılmaz hızlı bir şekilde yayılması diyebiliriz. Özellikle Facebook gibi sosyal medya devlerinin bu konu hakkında aldıkları önlemler yetersiz kalırken, şirketler yeni fikirleri uygulamaya koymaya devam ediyorlar.

Yakında devreye sokulacak

Facebook, platformdaki bilgi kirliliğinin önüne geçmek ve yayılmasını önlemek için yeni bir kısıtlama üzerinde çalışıyor. Gelen haberlere göre Facebook Messenger kullanıcılarının, önümüzdeki günlerde artık bir mesajı beşten fazla kişiye iletmeleri mümkün olmayacak. Bunun da sahte ve yanlış bilgilerin yayılma hızını bir nebze olsun düşürmesi bekleniyor.


Facebook 2018 yılında kendi bünyesinde olan WhatsApp platformuna da benzer bir sınırlandırmayı getirmişti. Tersine mühendislik yapan Jane Manchun Wong'a göre özellik şu an test aşamasında ve çok yakın bir süre içinde devreye sokulacak. Facebook Messenger'da iletilen mesajların, WhatsApp'ta olduğu gibi "iletildi" ibaresi taşıyıp taşımayacakları ise şimdilik belli değilş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim