Anlık Bildirim

Fallout 4’ün yeni nesil güncellemesi duyuruldu: PS5 ve Xbox Series için 60fps desteği

Rol yapma oyunları ile bilinen Bethesda, Fallout 4’ün yeni nesil güncellemesini detaylandırdı. Birçok yeni özellik getirecek olan güncelleme, Steam Deck için de iyileştirmeler içeriyor.
Fallout 4 Tam Boyutta Gör
The Elder Scrolls gibi yapımlar ile rol yapma oyunları pazarında önemli bir isim haline gelen Bethesda, yeni projesinin çıkışını kutluyor. Geçtiğimiz günlerde Prime Video platformunda yayınlanan Fallout dizisinin şerefi üzerine stüdyo, Fallout 4’ün yeni nesil güncellemesini duyurdu.

Yeni nesil konsollar için büyük güncelleme

Bethesda Game Studios, Fallout 4’ün Playstatin 5, Xbox Series X ve Xbox Series S versiyonunu duyurdu. Birçok performans iyileştirmesi ve hata düzeltmeleri içerecek olan güncelleme, yeni nesil konsollara 60fps desteği ekleyecek. Bethesda, yeni nesil konsolların oyunu hangi çözünürlükte çalıştıracağını belirtmedi ancak Playstation 5 ve Xbox Series X’in 4K çözünürlük seçeneği sunması bekleniyor. Güncellemenin Playstation 4 ve Xbox One versiyonu ise performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmelerine sahip olacak.

Tüm bunların yanı sıra Fallout 4’ün PC versiyonu, bu güncelleme ile geniş açılı ekran desteğine sahip olacak. Ayrıca yapımın yeni sürümü ile Fallout 4, Steam Deck sertifikası da alacak. Teknik yenilikler sunacak olan güncellemenin oyuna yeni görevler ve içerikler ekleyeceği de belirtildi. Fallout 4’ün yeni nesil versiyonu, 25 Nisan’da yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim