Anlık Bildirim

Karşınızda 2020 yılının en muhteşem fotoğrafları

Yıl içerisinde düzenlenen pek çok fotoğraf yarışmasında dereceye girmiş ve oldukça da ses getirmiş fotoğraflar bir araya geldi. Galeride pek çok ilginç kare yer alıyor.

Karşınızda 2020 yılının en muhteşem fotoğrafları Tam Boyutta Gör

Beklenmedik pandemi salgını nedeniyle tamamen alt üst olan 2020 yılında yine de yüzümüze gülümseme getiren veya hayranlık uyandıran fotoğraf kareleri gördük. Yılın en etkileyici fotoğrafları tek bir albümde buluşuyor.

2020 yılının en iyileri

Yıl içerisinde gerçekleştirilen pek çok fotoğraf yarışmasında belki de uzun süredir rastlanmamış kareler yakalandı. The Pano Awards,International Landscape Photographer of the Year, Siena International Photo Awards, Mind’s Eye Awards, Fine Art Photography Awards, The Historic Photographer of the Year Awards bunlardan bir kaçı.

Yılın en iyileri arasında yer alan metro istasyonunda kavga eden minik fareler görseli büyük ilgi görmüştü. Kasırganın yerle bir ettiği ormanlık alan, frizbi yakalayan köpek, lavanta bahçelerine düşen yıldırımlar, buzdan şelaleye tırmanan dağcı, avını yakalayan bukalemun ve buzulda güneşlenen fok balıkları yine ses getiren fotoğraflar arasındaydı. 2020 yılının en iyi fotoğraflarını galerimizde bulabilirsiniz:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim