Anlık Bildirim

Leica M10 Monochrom tam kare fotoğraf makinesi duyuruldu

Leica M10 Monochrom tam kare fotoğraf makinesi sadece kaliteli siyah-beyaz fotoğraflara odaklanmış profesyonellere hitap ediyor. Cihazın video çekme yeteneği mevcut değil.

Leica M10 Monochrom tam kare fotoğraf makinesi duyuruldu Tam Boyutta Gör

Bugün görüntüleme dünyasında hakim unsur renkli kamera sensörleri ancak mono krom olarak tabir edilen siyah-beyaz temelli sensörlere de ilgi var. Akıllı telefonlarda bir dönem gördüğümüz siyah-beyaz sensörler kamera sektöründe oldukça büyük önem taşıyor.

Leica M10 Monochrom özellikleri ve fiyatı

Mono krom sensörlerin renkli sensörlere karşı avantajı her pikselin daha fazla ışık ve veri elde etmesi. Böylece çok daha yüksek kalitede siyah-beyaz görüntüler üretilebiliyor. Ayrıca interpolasyon ihtiyacı da kalmıyor.

Leica M10 Monocrhom adındaki yeni tam kare fotoğraf makinası bu trende son örnek. 40MP çözünürlüğünde yeni nesil bir siyah-beyaz sensör barındıran cihaz video kaydı yapmıyor ve gövdede dengeleme özelliği mevcut değil.

Sensörün ISO aralığı 160-100000 arasında. Kameranın tasarımı ve tuş yerleşimleri diğer Leica kameralar ile benzer. LCD ekran ise dokunmatik özelliğe sahip. Fotoğraflar WiFi üzerinden aktarılıyor. Leica M10 Monocrhom modeli 8295$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9790 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Leica, Leica M10 Monocrhom ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim