Anlık Bildirim

Sigma fp L en küçük tek lensli aynasız kamera iddiasında

Sigma fp L aynasız kamera modeli küçük boyutlarının yanı sıra 61MP tam kare sensörü ile dikkat çekiyor. Sigma fp L aynasız kamera özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Sigma fp L en küçük tek lensli aynasız kamera iddiasında

Fotoğrafçılık dünyasının önde gelen isimlerinden Sigma; kompakt boyutlara önem verenler için rekortmen bir aynasız kamera duyurdu. Sigma fp L en küçük aynasız tek lensli kamera iddiasında. Üstelik sensörü de iddialı.

Sigma fp L neler sunuyor?

Sigma fp L aynasız kamera modeli 61MP çözünürlüğünde tam kare sensör barındırıyor. Piyasadaki en yüksek çözünürlüklü tam kare sensörlerden birisini barındıran fp L modeli melez faz algılamalı otomatik odaklama özelliği ile yüksek hassasiyet sunuyor. Odaklama fotoğraf ve videolarda nesne takibi de yapabiliyor.

4K 30fps video kaydı gövde içerisinde 8-bit olarak, harici SSD’lere 12-bit CinemaDNG olarak veya harici kayıt cihazlarına RAW formatında gerçekleştirilebiliyor. Gerçek 249 video ve sadece harici kaydediciye DCI 4K çekim de ekstralar arasında.

USB Tip-C üzerinden şarj olan gövde web kamera desteği, 5x kırpma odaklı yakınlaştırma gibi özellikleri olan Sigma fp L modeli opsiyonel bir vizör ile geliyor. EVF-11 OLED vizör 3.69 milyon noktalı ve 90 derece eğilebiliyore. Sigma fp L gövde olarak 2499$ seviyesinde ve vizörü isteyenler ekstra 699$ daha ödemek zorunda.

Sigma fp L en küçük tek lensli aynasız kamera iddiasında Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim