Anlık Bildirim

Getir, n11’e ortak olduğunu duyurdu

Getir'den yapılan açıklama ile bugün itibariyle Getir'in n11'e ortak olduğu resmen duyuruldu. N11'in mevcut ortakları şirkette kalmaya devam edecek.                    

Getir, n11’e ortak olduğunu duyurdu Tam Boyutta Gör

Yurt dışında 8 ülkede, Türkiye’de ise 81 ilde hizmet veren Getir önemli bir adımı gerçekleştirdiğini duyurdu. Aylar süren görüşmelerin ardından Getir, n11’e ortak olduğunu resmen duyurdu. Geçtiğimiz haftalarda Rekabet Kurulu, n11 hisselerinin Getir’e devrine onay vermişti.

Getir’den yapılan açıklamada Ağusto 2020’den beri süren ortaklık görüşmelerinin ardından sürecin resmen tamamlandığı belirtildi. n11’in mevcut ortaklarından Doğuş Holding A.Ş. ve Güney Koreli SK Planet. Co. Ltd, n11’in mevcut ortağı olarak şirkette kalmaya devam edecek. Getir, n11’İn üçüncü ortağı olacak. Ortaklık payları hakkında açıklama yapılmadı.

Getir CEO'su Nazım Salur, "Getir n11'e ortak oldu. Birlikte e-ticareti hızlandıracağız." dedi.

Getir’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Hem yurt içinde hem de yurt dışında hızlı büyümesini sürdüren Getir, geçtiğimiz yılın ağustos ayında n11 için ortaklık görüşmelerini başlatmıştı. Geçtiğimiz haftalarda ise Rekabet Kurumu, n11 hisselerinin bir kısmının sermaye artırımıyla satın alınması işlemine onay verdi.

Mart 2013’te Doğuş Holding A.Ş. ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Planet Co. Ltd. ortaklığında kurulan n11’de mevcut ortaklar şirkette kalmaya devam ederken, Getir şirketin yönetim kontrolünden de sorumlu olacak.

20 milyondan fazla ürün ve 270 binden fazla kayıtlı iş ortağını 23 milyondan fazla kullanıcıyla buluşturan n11’e yapılan yatırım, Getir’in şimdiye kadar Türkiye’de hayata geçirdiği en büyük satınalma yatırımı oldu."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4744 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, getir ve
2 etiket daha n11 Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim