Anlık Bildirim

Google Arama'ya film ve dizileri daha rahat takip etmenizi sağlayacak yeni özellikler getiriliyor

Google, tüm şovları ve filmleri takip etmenize yardımcı olabilir. Google, Arama'ya filmlere ve TV şovlarına hızlı bir şekilde yer işareti koymanıza olanak tanıyan yerleşik bir “İzleme Listesi” ekliyor

Google Arama'ya film ve dizileri daha rahat takip etmenizi sağlayacak yeni özellikler getiriliyor Tam Boyutta Gör

İzlemek istediğiniz her şeyi takip etmek biraz zor olabilir. Google, bu konuda bizlere yardım etmek için Google Arama'da dizi ve filmleri takip etmenizi sağlayacak yeni özellikler getiriyor. Bir içeriğin bilgi paneli, "İzledim mi?" onay işareti ve "İzleme listesi" yer işareti simgesi içeren yeni bir kart içeriyor. Hala sinemalarda olan filmlerde ayrıca "Gösterim Saatleri" sekmesinde "Bilet al" özelliği bulunuyor.

İzleme listenize daha fazla başlık ekledikçe Google, düğmeye her bastığınızda daha önce işaretlediğiniz diğer içerikleri gösteriyor. Kaydettiğiniz tüm başlıkları, Google Arama'da "izleme listem" aramasının altında bulunan "Tümünü Görüntüle" bağlantısı aracılığıyla görebiliyorsunuz.

İzleme Listesi düğmesinin şimdilik yalnızca mobil webde, iOS ve Android Google uygulamalarında kullanılabildiği söyleniyor. Görünüşe göre Google bu özelliği aşamalı olarak kullanıma sunuyor, bu yüzden henüz yaygın olarak kullanılmıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim