Anlık Bildirim

Google Fotoğraflar'a Kilitli Klasör özelliği geldi

Google, I/O 2021 etkinliğinde güvenliğinden şüphe duyulan fotoğraflar için Google Fotoğraflar'da yeni bir Kilitli Klasör özelliği getirdiklerini duyurdu.

Google Fotoğraflar'a Kilitli Klasör özelliği geldi Tam Boyutta Gör

Google, I/O 2021 etkinliğiyle ürünlerine getirdiği yeni özellikleri paylaşıyor. Google Fotoğraflar, fotoğraf galerinizde veya diğer uygulamalarda görünmesini istemediğiniz belirli fotoğrafları gizlemenize olanak tanıyan Kilitli Klasör isimli yeni bir özellik sunmaya başlayacak.

Google Fotoğraflar'da Kilitli Klasör

Yeni özellik kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Kilitli Klasöre eklenen fotoğraflar, daha sonrasında galeride görüntülenemeyecek. Kilitli Klasörü, bir PIN veya parmak izi sensörünü kullanarak açılabilecek.

Bu özellik sayesinde telefonu başkasına vermiş olsanız bile görülmesini istemediğiniz fotoğraflara erişim sağlanamayacak. Ayrıca Kilitli Klasör'deki bir fotoğrafı silme ve klasör dışına taşıma seçenekleri de sunulacak.

Google, bu özelliğin ilk olarak Pixels telefonlara sunulacağını ancak yıl boyunca daha fazla Android cihazda erişilebilir kılınacağını söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim