Anlık Bildirim

Google, masaüstü uygulamasına bir Keşfet getirmeyi planlıyor!

Google, masaüstü uygulamasına bir Keşfet getirmeyi planlıyor. Geçtiğimiz senelerde Google'ın mobil versiyonuna gelen Discovery özelliği için şimdide masaüstü versiyonu için testlere başladı.

Google masaüstü uygulamasına keşfet getirecek Tam Boyutta Gör

Google, geçtiğimiz yıllarda Google Search'e Discover özelliğini mobil uygulamaya getirmişti. Bu özellik kullanıcıların web ve uygulama aktivitelerine göre şekilleniyor. Discovery bölümü mobil uygulamada arama kutusunun altında görüntülenebiliyor.

Google masaütü versiyonu için de "Discover" özelliğini belli bir grup içerisinde test etmeye başladı. Aynı mobil versiyonda olduğu gibi masaüstü versiyonunda da görünecek şekilde testlerini sürdürmekte olduğu ifade edildi.

Google masaüstü uygulamasına keşfet getirecek Tam Boyutta Gör

Google masaüstü ana sayfası birkaç yıldır çok fazla değişikliğe uğramadı ancak Discover ile bu sade tasarım yerini daha karmaşık bir görünüme bırakabileceğinden her kullanıcı bundan hoşlanmayabilir. Dahası Google bunun için kullanıcılara herhangi bir seçenek de şuanlık sunmayacağı gelen bilgiler arasında. 

Google'ın rakibi olan arama motoru Bing ise zaten bir "Discover" özelliğine sahip ancak Bing, kullanıcıların kendilerine göre özelleştirme olanağı sunuyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim