Anlık Bildirim

Gran Turismo yönetmeni, gerçeklikten daha gerçek bir oyun yapmak istediğini söylüyor

Popüler yarış oyunu Gran Turismo'nun yönetmenliğini yapan Kazunori Yamauchi, gerçeklikten daha gerçek bir oyun yapmak istediğini söyledi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Gran Turismo yönetmeni, gerçeklikten daha gerçek bir oyun yapmak istediğini söylüyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Polyphony Digital'in yaptığı PlayStation markasının en popüler yarış oyunu serisi Gran Turismo'nun yeni oyunu Gran Turismo 7 şu anda bildiğiniz gibi geliştirme aşamasında. Oyunun yönetmeni de iddialı bazı açıklamalarda bulundu.

Gran Turismo'nun uzun süredir yönetmeni ve ortak yaratıcısı olan Kazunori Yamauchi geçtiğimiz günlerde bir röportaja katıldı. Röportajda yönetmenin en yakın oyunu Gran Turismo'dan bahsedilse de konuşmanın en ilgi çekici bölümü Yamauchi'nin gelecekte yapmak istediği şeyleri söylediği kısım oldu.

Kazunori Yamauchi, gelecek yıl çıkacak olan Gran Turismo 7'den sonra daha fazla Gran Turismo oyunu yapmak istediğini açıkladı. Yamauchi, "Araba kültürü ve otomobil endüstrisi ile aynı gemide olan Gran Turismo'ya gelecekte de devam etme isteğim var. Aynı zamanda farklı bir şeyler de yapmayı istiyorum. Gran Turismo ile ilgili olsun olmasın, insanlara gerçeklikten daha gerçek gelen bir oyun sunma meydan okumasını üstlenmek istiyorum." dedi. Ne yazık ki bu açıklamalarını detaylandırmadı.

Gran Turismo 7'nin önümüzdeki yıl PlayStation 5 için yayınlanması bekleniyor. Kazunori Yamauchi daha öncesinde yeni oyunun serinin köklerine döneceğini söylemişti. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8729 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gran turismo, yarış oyunu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim