Anlık Bildirim

GTA 5 satışları duracak gibi değil: İşte güncel satış miktarı

Rockstar Games'in üst şirketi olan Take-Two'nun finans toplantısında GTA 5'in ve serinin toplam satış miktarı açıklandı. GTA serisi toplamda 355 milyonu geçti.   

GTA 5'in ne kadar sattığı açıklandı Tam Boyutta Gör

Şüphesiz oyun dünyasının en popüler yapımlarından birisi GTA serisi. Özellikle son oyun GTA 5 ile birlikte popülerliğini çok daha yukarıya taşıdı GTA. Bunu aylık olarak paylaşılan satış istatistiklerinde de görebiliyoruz. Ancak Take Two'nun açıkladığı resmi veriler ile insan daha da şaşırtıyor.

155 Milyonu Geçti

Geçtiğimiz saatlerde Take-Two'nun düzeneldiği finans toplantısında yapılan açıklamaya göre GTA 5, şu ana kadar 155 milyon adetten fazla satmış durumda. Bu sayı 3 ay öncesinde 150 milyondu. Ondan 3 ay önce de 145 milyondu. Yani her üç ayda bir ortalama 5 milyon satış yapıyor diyebiliriz. Bu oyunun çıkışının üzerinden 8 yıl geçtiğini de hatırlatalım. 

GTA serisinin toplam satış miktarı da aynı toplantıda açıklandı. GTA serisini şu ana kadar toplamda 355 milyondan fazla satmış durumda. Ancak ilerleyen süreçte hem GTA 5 satışları hem de serinin toplam satışları yine ciddi bir şekilde artacak. Önümüzdeki günlerde GTA Trilogy çıkışını yapacak ve yine bir satış başarısı yakalayacağıı söyleyebiliriz. 2022'nin ilk aylarında ise GTA 5'in yeni nesil sürümü yayınlanacak. Onun ciddi anlamda satış yapması kesin diyebiliriz. Son 8 yıldır yeni bir GTA oyunu çıkmamasına rağmen neredeyse son 8 yılda her yıl GTA oyunu çıkmış olması da bir hayli enteresan.

Diğer Take-Two Oyunları

Take-Two'nun elbette tek büyük markası GTA değil. Diğer oyunlarının da güncel satış sayıları açıklandıç O tarafta da Red Dead Redemption 2'nin güzel bir şekilde yükseldiğini söylemek gerek.

  • Red Dead Redemption Serisi - 62 milyon adet
  • Red Dead Redemption 2 - 39 milyon adet
  • NBA 2K serisi - 118 milyon adet
  • Borderlands 3: 14 milyon adet
  • Borderlands: 72 milyon adet
  • Sid Meier's Civilization: 59 milyon adet
  • BioShock: 38 milyon adet
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19556 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
grand theft auto 5, grand theft auto ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim