Anlık Bildirim

GTA 6'dan kötü haber: Ertelenmiş olabilir

Son dönemin en çok beklenen oyunlarından GTA 6, planlanan çıkış tarihini kaçırabilir. Kotaku'dan gelen sızıntılara göre oyunun 2026'ya ertelenmesi mümkün. İşte detaylar...
GTA 6'dan kötü haber: Ertelenmiş olabilir Tam Boyutta Gör
Bildiğiniz gibi yıllarca süren spekülasyonlar, söylentiler ve sızıntıların ardından, Grand Theft Auto 6 için ilk fragman paylaşıldı ve çıkış tarihi olarak 2025 yılına işaret edildi. Ancak bu tarih şimdiden kaçırılmış olabilir. Stüdyoya yakın kaynaklara göre 2026 yılına ertelenmesi mümkün.

GTA 6, şimdiden ertelenmiş olabilir

Kotaku'dan gelen bilgilere göre Rockstar'ın şu anki hedefi Grand Theft Auto VI'yı 2025'in başlarında elimize ulaştırmak. Ancak üretim olması gerekenin gerisinde kalıyor ve çıkış tarihi 2025'in sonlarına veya muhtemelen 2026'nın başlarına kayabilir. Bildiğiniz gibi Rockstar Games, nisan ayı itibariyle çalışanlarının tam zamanlı olarak ofislere geri dönmelerini istiyor.

Bunun nedeni ise güvenlik ve olası bir GTA sızıntısı riskini minimuma indirmek. Ancak bazı çalışanlar bunun GTA V ve Red Dead Redemption 2'de olduğu gibi yoğun çalışma saatlerine yol açacağından korkuyor. Kotaku ise 2026 yılının şu anda sadece ''acil durum'' planı olduğunu belirtti. Ancak söz konusu Grand Theft Auto serisi olduğunda bunun şaşırtıcı olmayacağını belirtelim.

Şu an itibariyle, GTA VI'nın sunum planlarında herhangi bir değişiklik yok, ancak şirket içindeki kişilere göre, çıkış tarihi veya benzeri kararlar genellikle son saniyede alınıyor. Dolayısıyla sızıntıların doğrulanması için bir süre daha beklememiz gerekecek. Rockstar ise henüz ilk fragmanın ötesinde çok fazla bilgi vermedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7738 kez okundu.
27 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gta 6, Teknoloji Haberleri ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim