Anlık Bildirim

GTA 6’nın çıkış tarihi “2025 sonbahar” olarak açıklandı

Rockstar Games’in üst şirketi Take-Two Interactive finansal raporunu yayınladı. Grand Theft Auto VI veya kısaca GTA 6’nın ise “2025 sonbahar” döneminde piyasaya çıkacağı açıklandı.
GTA 6’nın çıkış tarihi “2025 sonbahar” olarak açıklandı Tam Boyutta Gör
Rockstar'ın ana şirketi Take-Two Interactive'in dördüncü çeyrek ve 2024 mali yılı finansal sonuçlarını açıkladı. Şirketin 1 Ocak-31 Mart döneminde 2,9 milyar dolar zarar ettiği ortaya çıktı. Şirket bu zararın 2,18 milyar dolarlık kısmının şerefiye bedelleri olduğunu söylerken aynı zamanca Grand Theft Auto VI veya kısaca GTA 6 için daha spesifik bir çıkış tarihi bilgisi paylaştı.

GTA 6, 2025 sonbaharında geliyor

Bilindiği üzere Rockstar Games’in yayınladığı ilk GTA 6 fragmanında oyunun çıkış tarihi olarak sadece 2005 yılına işaret edilmiş ve detaya yer verilmemişti. Şimdi ise GTA 6’nın “2025 sonbahar” döneminde çıkacağı açıklandı. Bununla birlikte Take-Two, bundan daha spesifik bir çıkış penceresi açıklamayacak ve bunu Rockstar Games’e bırakacak.

Take-Two CEO'su Strauss Zelnick aynı zamanda GTA 6’nın ertelenebileceği söylentilerine de cevap verdi: "GTA 6’yı 2025 sonbaharında teslim edeceğimizden son derece eminiz."

Öte yandan GTA 6 ilk olarak geçtiğimiz aralık ayında resmi fragman ile duyurulmuştu. Yayınlanan fragman sadece 24 saat içinde YouTube'da en çok izlenen video oyunu tanıtımı olmuştu. Videodan anlaşıldığı kadarıyla GTA 6, Florida’nın kurgusal bir versiyonunda geçecek. Oyunda Lucia ve Jason (bu isim resmi olarak doğrulanmadı) adında iki karakteri kontrol edeceğiz.

Son olarak GTA 6, PS5 ve Xbox Series X/S konsolları için piyasaya sürülecek. PC sürümü ise çıkışta bulunmayacak ancak ilerleyen dönemlerde kesinlikle gelecektir. GTA 5 bilindiği üzere Eylül 2013’te çıkmıştı, dolayısıyla benzer bir takvim görebiliriz. Aynı zamanda PC sürümü ise Nisan 2015’te piyasaya sürülmüştü. Bu arada söylemeden geçmeyelim; GTA 5’in toplam satışları da 200 milyona ulaştı.

Kaynakça https://www.theverge.com/2024/5/16/24158510/gta-6-release-date-fall-2025 https://www.ign.com/articles/grand-theft-auto-6-release-date-take-two-interactive Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7624 kez okundu.
26 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gta 6, grand theft auto 6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim