Anlık Bildirim

Türkiye'den Avrupa'nın 7 farklı şehrine uçuşlar yarın başlıyor

AnadoluJet yurt dışı uçuş planını açıkladı. Uçuşlar yarın itibariyle başlıyor. İlk gün 7 şehre, ardından daha fazla Avrupa şehrine karşılıklı seferler düzenlenecek.

Türkiye'den Avrupa'nın 7 farklı şehrine uçuşlar yarın başlıyor Tam Boyutta Gör

Kontrollü sosyal hayat kapsamında normalleşme adımları hızlı bir şekilde sürüyor. Yurt dışı uçuşları, planlanandan daha erken tarihte başlıyor. Anadolujet, yarın (11 Haziran) Avrupa’nın 7 farklı şehrine karşılıklı uçuşlara başlıyor.

11 Haziran itibariyle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan karşılıklı olarak Amsterdam, Düsseldorf, Frankfurt, Berlin, Stuttgart, Münih ve Londra’ya uçuşlara başlıyor. 15 Haziran’da bu şehirlere ek olarak Brüksel, Paris ve Viyana sefeleri de başlıyor.

Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan karşılıklı olarak 11 Haziran itibariyle Berlin, 12 Haziran itibariyle Frankfurt, 16 Haziran itibariyle Paris, 17 Haziran itibariyle Stokholm ve 28 Haziran itibariyle Kopenhag şehirlerine karşılıklı seferler yapılacak.

Diğer ülkelere uçuşlar için görüşmelerin sürdüğü, sefer gerçekleştirilen şehir sayısının artacağı belirtiliyor. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün’ün açıklamasına göre THY’nin dış hat uçuşları 18 Haziran’da başlayacak.

Almanya’ya uçmayı planlayanlar dikkat!

Dış hat uçuşlarıyla ilgili kritik bir noktanın altını çizmemiz gerek. Almanya, koronavirüs önlemleri kapsamında aldığı karar ile AB ülkeleri, İngiltere ve Schengen ülkeleri dışından gelen yolcuları 31 Ağustos’a kadar "seyahat uyarısı" nı uzatma kararı aldı. Almanya'nın istediği şartları sağlamıyorsanız ülkeye giremeyeceksiniz. Almanya’ya uçma planınız varsa daha detaylı bilgi için yetkililerin açıklamalarını takip etmelisiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim