Anlık Bildirim

AMD StoreMI’yi Ryzen Threadripper Pro işlemci desteğiyle ve yeni özellikle güncellendi

Ryzen sistem kullanıcılarının yüksek depolama kapasitesiyle SSD performansını kombine etmesini sağlayan StoreMI yeni bir özellikle güncellenirken destek listesi de genişledi.

AMD StoreMI’yi Ryzen Threadripper Pro işlemci desteğiyle ve yeni özellikle güncellendi Tam Boyutta Gör

Kırmızı ekibin 2018 yılında duyurduğu kullanıcılardan ilgi gören çözümü StoreMI bir dönem tedavülden kaldırılmış, ardından yeniden tasarlanarak tekrardan indirmeye sunulmuştu.

AMD StoreMI daha fazla platformu destekliyor

Minimum zahmetle hızlı ve yüksek depolama alanına sahip bir bilgisayar elde etmenizi sağlayan StoreMI sistemdeki SSD ve HDD’yi birleştirerek SSD’nin rastgele operasyonlardaki avantajıyla HDD’nin yüksek depolama kapasitesini tek çatı altında birleştiriyor.

Öyle ki daha önce HDD’ye kurulmuş Windows işletim sisteminizi SSD seviyesi performansta kullanmanıza imkan tanıyan yazılım farklı kapasitelerdeki sürücülerin birleştirilmesini destekliyor.

AMD StoreMI’yi Ryzen Threadripper Pro işlemci desteğiyle ve yeni özellikle güncellendi Tam Boyutta Gör

Yeni sürümle birlikte Ryzen Threadripper Pro işlemci desteği de alan StoreMI, TRX40 ve WRX80 yongasetli anakartlarla da uyumlu hale geldi.

Diğer taraftan yenilik kısmında ise yeni versiyonun sistemde kurulu SSD’nizi önbellek sürücüsü olarak atamanızı sağladığı görülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim