Anlık Bildirim

Crucial X6 SSD ailesini 500 GB ve 4 TB seçenekleriyle genişletti

Kompakt boyutuyla öne çıkan taşınabilir SSD ailesi X6 2 yeni kapasite seçeneğiyle güncellendi. X6 çözümleri uygun fiyat ve yüksek depolama kapasitesi arayanlara hitap eder hale geldi.

Crucial X6 SSD ailesini 500 GB ve 4 TB seçenekleriyle genişletti Tam Boyutta Gör

Katı hal sürücüsünün sağladığı performansı yanında taşımak isteyenlere yönelik geliştirilen taşınabilir SSD modelleri son yıllarda çeşitlendiği gibi yüksek depolama kapasiteleri de artık mümkün.

Crucial X6'ya yeni kapasite seçenekleri eklendi

Crucial’ın kompakt kasasıyla dikkat çeken X6 SSD ailesi 500 GB ve 4 TB kapasite seçenekleriyle zenginleşti. NAND Flash-USB arayüzü arasında köprü görevi gören Phison U17 kontrolcüsünden faydanılan SSD’ler için daha önce NAND Flash bilgisi paylaşmayan Crucial 4 TB seçeneğinde 96 katmanlı 3D TLC NAND Flash yongası kullandığını belirtmiş.

Crucial X6 SSD ailesini 500 GB ve 4 TB seçenekleriyle genişletti Tam Boyutta Gör

4 TB kapasiteli seçenekte sıralı okuma operasyonlarında 800 MB/s’yi görmek mümkünken 500 GB kapasite seviyesinde bu değer 540 MB/s’ye düşüyor.

Crucial X6 SSD ailesini 500 GB ve 4 TB seçenekleriyle genişletti

USB Type-C formatındaki USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) arayüzünü kullanan 3 yıl garantili SSD’lerden 4 TB kapasiteli model 489.95 dolardan listelenirken 500 GB X6 için 69.95 dolarlık etiket belirlenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim