Anlık Bildirim

Huawei Mate X, katlanabilir telefonu gerçekten alan kişilerden yüzde 99 olumlu yorum aldı

Çinli teknoloji üreticisi Huawei'nin geçtiğimiz haftalarda satışa sunduğu ve satış rekorları kıran katlanabilir akıllı telefon modeli Mate X, kullanıcılar tarafından çok beğenildi.

Huawei Mate X, katlanabilir telefonu gerçekten alan kişilerden yüzde 99 olumlu yorum aldı Tam Boyutta Gör

Önceki haberlerimizde de sıklıkla duyurduğumuz üzere Huawei, Samsung ile aynı dönemde katlanabilir akıllı telefon çalışmalarına başlamış ancak rakibi gibi erken davranmayarak cihazın çıkış tarihini ertelemişti. Olası problemleri en aza indirmek için böyle bir strateji izleyen şirketin başarılı olduğunu söylemek mümkün.

Huawei Mate X kullanıcıları memnun

Huawei Mate X, 2.420 dolarlık fiyatıyla her satışa sunulduğu anda saniyeler içinde tükenmişti. Böylesine pahalı bir cihaza gösterilen ilgi şirketi mutlu ederken, kullanıcılardan gelen geri bildirimler ve yorumlar ise gayet iyi. Şirketin resmi çevrimiçi satış sitesi Huawei Mall'un Mate X sayfasında, cihazı gerçekten satın alan kullanıcıların yorumlarının neredeyse tamamının olumlu olduğu görülüyor.

Huawei Mate X, katlanabilir telefonu gerçekten alan kişilerden yüzde 99 olumlu yorum aldı Tam Boyutta Gör

Şimdiye kadar 209 kullanıcı değerlendirmesi ve yorumu alan Huawei Mate X'in yüzde 99'luk bir puana sahip olduğunu belirtelim. Bu değerlendirmeleri cihazı satın alan kullanıcıların yaptığını göz önüne alacak olursak, Mate X'in kullanıcı tarafında memnuniyet yaratan bir cihaz olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Akıllı telefonun piyasaya sürülmesinden sonraki geçen sürede de cihazla ilgili kronik sorun veya problemlerin haberlere yansımadığını da söyleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10074 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei mate x, huawei katlanabilir telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim