Anlık Bildirim

Huawei Pura 70 Ultra, en iyi kameralı telefon oldu

Huawei’nin ticari baskılar altında kendi imkanlarıyla geliştirdiği Pura 70 Ultra, DXOMark’ın zirvesine yerleşti. Huawei Pura 70 Ultra’nın kamerası neredeyse her alanda başarı sergiledi.
Huawei Pura 70 Ultra, en iyi kameralı telefon oldu Tam Boyutta Gör
Görünüşe göre Huawei Pura 70 Ultra, fotoğrafçılık alanında sınırları yeni bir seviyeye taşıyor. Zira DXOMark tarafından yapılan testlerde Pura 70 Ultra, listenin zirvesine yerleşerek en iyi kameralı telefon unvanına sahip oldu. Yapılan testlerde Pura 70 Ultra, rakipleri iPhone 15 Pro Max, Oppo Find X7 Ultra ve Mate 60 Pro+ ile kıyaslandı.

Huawei Pura 70 Ultra kamerada zirvede

Huawei Pura 70 Ultra, en iyi kameralı telefon oldu Tam Boyutta Gör
DXOMark tarafından yapılan testlerde Pura 70 Ultra toplamda 163 puan alarak listenin zirvesine yerleşti ve Honor Magic6 Pro’yu koltuğundan etti. Pura 70 Ultra’da bulunan kamera sistemi, iç ve dış mekanlarda ve tüm ışık koşullarında neredeyse mükemmel performans göstererek çeşitli çekim şartlarında başarılı oluyor.
Huawei Pura 70 Ultra, en iyi kameralı telefon oldu Tam Boyutta Gör
Pura 70 Ultra’nın güçlü olduğu bir diğer alan ise düşük ışıkta veya aile portreleri çekimlerinde öne çıkıyor. DXOMark’a göre cihaz, pozlama, renk ve otomatik odaklamada tutarlı davranıyor ve ideal görüntü kalitesini sunabiliyor. Ayrıca, tüm yakınlaştırma aralıklarında üstün performans sergiliyor. Telefonun kamerası ayrıca portrelerde doğal, pürüzsüz ve ince bir bulanıklık efekti uygulayarak sahneyi güçlendiriyor. Yakın çekimlerde ise keskinlik kalitesi takdir ediliyor.
Huawei Pura 70 Ultra, en iyi kameralı telefon oldu Tam Boyutta Gör
Pura 70 Ultra’nın güçlü olduğu kadar aslında eksik kaldığı alanlar da var.  Zayıf olunan alanların başında video çekimleri geliyor. Cihazın, düşük ışıklı sahnelerde biraz dengesiz olduğunun altı çiziliyor. Bunların dışında cihazın zaman zaman düşük ışıkta veya yakın çekimlerde doğal olmayan sonuçlar üretebildiği belirtiliyor.

Pura 70 Ultra’nın kamera özelliklerini de tekrardan hatırlamakta fayda var.

  • 50 MP Ultra Parlak Teleskobik Kamera (1 inç CMOS, F1.6~F4.0 diyafram, Sensör Kaydırma OIS)
  • 40 MP Ultra Geniş Açılı Kamera (F2.2 diyafram açıklığı, QuadPD)
  • 50 MP Ultra Aydınlık Makro Telefoto Kamera (F2.1 diyafram açıklığı, QuadPD, OIS)
Kaynakça https://www.gizmochina.com/2024/05/09/huawei-pura-70-ultra-dxomark/ https://www.dxomark.com/huawei-pura-70-ultra-camera-test/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5028 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dxomark, Huawei Pura 70 Ultra ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim