Anlık Bildirim

Huawei akıllı bisiklet kaskını duyurdu

Huawei Smart Helmet adındaki yeni akıllı bisiklet kaskı uygulama üzerinden kontrol edilirken HarmonyOS platformu ile türünün tek örneği olarak ön plana çıkıyor. 

Huawei Smart Helmet

Ağır ABD ambargolarına rağmen farklı ürün gruplarında mücadelesine devam eden Çinli Huawei şimdi de akıllı bir bisiklet kaskı geliştirdi. Huawei Smart Helmet ilk HarmonyOS yüklü kask olma ünvânına sahip. 

Huawei Smart Helmet özellikleri ve fiyatı

Huawei Smart Helmet modeli aslında firmanın HarmonyOS platformunu yaygınlaştırma çabalarının sonuçlarından birisi. Sektörün ilk HarmonyOS yüklü kaskı olmasının yanında pek çok farklı özelliğe sahip. 

Helmetphone BH51M Neo Smart Helmet adıyla pazarlanan bisiklet kaskı standart kaskların sağlamlığına sahipken ön ve arka kısımdaki LED şeritler uygulama üzerinden özelleştirilebiliyor. Ayrıca dahili yer çekimi sensörü yavaşladığınızı fark ederek daha parlıyor. Hatta dönüşlerinizi algılayarak sağa veya sola sinyal veriyor. 

Ürün stereo Bluetooth hoparlöre sahip ve çağrıları kasktan cevaplayabilmenizi sağlıyor. Batarya seviyesini de görebileceğiniz Huawei bisiklet kaskı Helmetphone BH51M Neo, şimdilik Çin’de 125$ karşılığında satılıyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim