Anlık Bildirim

Huawei ucuz katlanabilir telefon üretecek!

Huawei, gelecek yılın ilk yarısında "Pocket" serisi cihazlarından olacak ilk giriş seviyesi katlanabilir telefonunu 735 dolar fiyat etkiketiyle çıkarmayı planlıyor.

Huawei ucuz katlanabilir telefon üretecek Tam Boyutta Gör

Huawei'nin gelecek yılın ilk yarısında giriş seviyesi bir flip telefon piyasaya sürmesi bekleniyor. Katlanabilir telefonun fıyatı 735 dolar gibi düşük fiyatla başlayacağı iddia ediliyor ve bu telefon Pocket serisinin bir parçası olması bekleniyor. Böylelikle ortaya çıkacak telefon, en uygun katlanabilir telefon olacağa benziyor. 

Geçen yıl Huawei, ilk giriş seviyesi flip telefonu ve P50 Pocket'in küçültülmüş modelini Çin  piyasasına sunmuştu. Bu telefon diğer pahalı kardeşiyle aynı tasarım dilini paylaştığı biliniyor. 

Huawei ucuz katlanabilir telefon üretecek Tam Boyutta Gör

Katlanabilir telefonlar, büyük telefon üreticileri tarafından giderek daha fazla üretilmeye çalışılıyor ancak hala akıllı telefon pazarının küçük bir bölümünü oluşturuyor. Bununla birlikte, endüstri araştırma firmaları katlanabilir telefon pastasının büyümesini bekliyor. Yapılan araştırmalar dünya çapında katlanabilir telefon sevkiyatlarının 2023 sonunda 21,4 milyon adede ulaşmasını beklediğini bildirdi. Bu, 2022'de sevk edilen 14,2 milyon'a  göre% 50'nin üzerinde bir artışı temsil ettiği görülüyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim