Anlık Bildirim

Huawei Watch Fit 3'ün yeni görselleri ortaya çıktı: İşte Apple Watch'u andıran o tasarım

Teknoloji devlerinden Huawei'in yeni akıllı saati Huawei Watch Fit 3'ün yeni görüntüleri ortaya çıktı. İşte 4 farklı kordon seçeneği ile ortaya çıkan cihazın muhtemel tasarımı:
Huawei Watch Fit 3'ün yeni görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz günlerde Pura 70 serisini piyasaya süren Huawei, şimdilerde yeni akıllı saati Huawei Watch Fit 3'ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yakın bir zamanda ise akıllı saatin tasarımını gösteren görüntüler, sosyal medyada ortaya çıktı. 

İşte Huawei Watch Fit 3'ün muhtemel tasarımı:

Huawei Watch Fit 3'ün yeni görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Huawei Watch Fit 3'ün görüntüleri, Roland Quandt tarafından Twitter/X'te paylaşıldı. Apple Watch'a oldukça benzer bir tasarıma sahip saat, ince çerçevelere, yuvarlatılmış köşelere ve sağ tarafta iki düğmeye sahip kareye benzer bir şekle sahip.  
Huawei Watch Fit 3'ün yeni görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Huawei'nin Watch Fit serisi, genellikle akıllı saat görevlerinden çok fitness takibine odaklanmakta. Bazı uygulamaları, fitness ve uyku takibini destekleyen ve telefonunuzdan bildirimler ve çağrılar ileten HarmonyOS sürümü çalıştıran seriden Huawei Watch Fit 2'nin şarjla 10 güne kadar dayanabileceği söyleniyordu. Ancak Watch Fit 3'ün özellikleri ise henüz bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim