Anlık Bildirim

DH, Android ve iOS uygulamalarının yeni sürümlerinde neler var?

DonanımHaber’in Android ve iOS sürümleri yeni güncellemeler ile yeni özelliklere kavuşmaya ve hatalarından arınmaya devam ediyor. Son güncelleme ile hatasızlık oranı %99’un üzerinde.

DH, Android ve iOS uygulamalarının yeni sürümlerinde neler var? Tam Boyutta Gör

DonanımHaber’in 20 yıla yaklaşan geçmişini telefonların ekranına da sığdırabilmek adına başladığımız mobil uygulama geliştirme projesi Android ve iOS olarak iki farklı takım ile sürüyor. Özellik ve içerik anlamında Türkiye’nin en kapsamlı mobil uygulamasını en modern teknolojiler ile geliştirme yolundaki çalışmalar artık daha iddialı bir hale geldi.

Sizlerden gelen taleplere kulak vererek üzerinde çalıştığımız uygulamalar her geçen gün gelişen arama yetenekleri ile güçleniyor. Her iki uygulamanın da son sürümü %99’un üzerinde bir hatasızlık oranıyla kusursuza yakın bir deneyim vadediyor. Gerçi son bir haftada sunucularımıza gelen yoğun saldırılar nedeni ile zaman zaman aksamalar yaşamış olsak da işin uygulamalara düşen kısmı kusursuz bir deneyim vadetmeye devam ediyor.

Forum imzalarının görünür olmasını sağladığımız güncel sürümlerde bildirimlerin alınması ve bildirim ayarlarının kişiselleştirilmesi konularındaki hataları ve çalışma aksaklıklarını da giderdik. Ayrıca Android uygulamasında sms doğrulama, şifre veya mail değiştirme gibi adımları web sürümlerine gitmeye gerek kalmadan yapılabilir hale getirdik ve tüm senaryoların kusursuz çalıştığından emin olduk.

DH, Android ve iOS uygulamalarının yeni sürümlerinde neler var? Tam Boyutta Gör

Widget’lar Artık Daha Başarılı

Her iki güncel sürümde de widget hatalarını giderdik ve sorunsuz bir şekilde çalıştığından emin olduk. Özellikle Android tarafındaki görsel ve işlevsel bazı hataların giderildiğini son sürüme güncellediğinizde görmüş olacaksınız. Bu arada sizlerden gelen talepler ölçeğinde dükkan kısmında da önemli iyileştirmeler yaptık.

DH, Android ve iOS uygulamalarının yeni sürümlerinde neler var? Tam Boyutta Gör

İlerleyen sürümlerde neler yapmayı planlıyoruz?

iOS sürümünün Objective-C kodlama yapısından Swift’e göçüne devam ediyoruz. Forum kısmı büyük oranda bitti. Sırada ana sayfa var. Swift ile sağlanacak esneklik ile birlikte gece modu ve diğer görsel geliştirmeler daha hızlı bir şekilde iOS tarafına da sunulabilir olacak. Özellik olarak iOS’ın bir tık önünde olan Android tarafı da sizlerden gelen beklentilerin tümüyle karşılanmasının ardından daha sağlam ve modern bir temele oturmak adına Kotlin ile yeniden yazılacak. Ardından yeni özellikler ve geliştirmeler her iki platformda da hızla sunuluyor olacak.

Siz de yeni sürümlerden beklentilerinizi, gördüğünüz hataları veya eksiklikleri yorumlarda bizlerle paylaşın. Halen Android veya iOS sürümlerini denemediyseniz aşağıdaki bağlantılardan indirin. Deneyimlerinizi dinlemek bizi mutlu edecek.

DH - Teknoloji Haberleri Forum DH - Teknoloji Haberleri Forum DH - Teknoloji Haberleri Forum DH - Teknoloji Haberleri Forum DONANIM HABER ELEKTRONİK YAY.LTD.ŞTİ. Haberler ve Dergiler Ücretsiz

DH - Teknoloji Haberleri Video DH - Teknoloji Haberleri Video DH - Teknoloji Haberleri Video DH - Teknoloji Haberleri Video News Ücretsiz 126,4 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5463 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dh, donanımhaber ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim