Anlık Bildirim

Google Podcasts uygulaması iOS’a geldi

Google'ın daha yeni Android için güncellediği uygulaması Google Podcasts, iOS için de kullanıma sunuldu. Uygulama, platformlar arası geçişte dinleme geçmişini korumasıyla dikkat çekiyor.

Google Podcasts uygulaması iOS’a geldi Tam Boyutta Gör

Google’ın daha yeni Android sürümünü güncellendiği podcast uygulaması, bu alandaki değişim sadece bir başlangıcıydı. Google, Podcasts uygulamasını iOS kullanıcılarının da hizmetine sundu.

Android versiyonu ile tutarlı şekilde üç sekmeli bir gezinti yapısına sahip olan iOS uygulaması, “Ana Ekran,” “Keşfet” ve “Aktivite” bölümlerine sahip. Ana sayfa, takip ettiğiniz yayınların bölümlerini gösterip bunlar hakkında bilgi verirken bunlara dokunmak, bir Google araması açarak daha detaylı bilgiler gösteriyor. Keşfet sekmesi, dinlediklerinize benzer yayınlar ve kategoriler üzerinde keşif yapmanıza olanak sağlıyor. Aktivite kısmı ise dinleme geçmişi, oynatma listesi ve otomatik indirmeleri içeriyor.

iOS ve web versiyonları bugün kullanılabilir olan uygulamalar, Google hesabınızla oturum açabildiğiniz her yerde dinleme geçmişinizi ve belirli bir yayında kaldığınız yerden devam etmeyi destekliyor. Apple’ın kendi Podcasts uygulamasının yanında Google Podcasts ne derece başarılı olacak hep birlikte göreceğiz. Google’ın en büyük avantajı şimdilik çok sayıda cihaz kullanan kişilerin kaldıkları yerden devam edebilmelerine imkan sağlaması gibi görünüyor.

Google Podcasts Google Podcasts Google Podcasts Google Podcasts Entertainment Ücretsiz 57,2 MB

Google Podcasts Google Podcasts Google Podcasts Google Podcasts Google LLC Müzik ve Ses Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim