Anlık Bildirim

Yeni iPad Pro en gelişmiş yapay zeka özelliklerine sahip olacak

Apple’ın yapay zekâ yatırımları kapsamında yeni bir döneme giriliyor. Bu yıldan itibaren firmanın piyasaya sürdüğü her ürün yapay zeka odaklı olarak lanse edilecek.
iPad Pro 2024 Tam Boyutta Gör
Apple’ın 7 Mayıs tarihinde düzenleyeceği 7 Mayıs tarihli Let Loose etkinliğine geri sayım devam ederken, tanıtılacak cihazlar ile ilgili iddialar da çoğalıyor. Yeni iPad Pro 2024 serisi Apple ailesinde bir ilke imza atacak.

iPad Pro 2024 ve Apple M4

Ünlü analiz uzmanı Mark Gunman hazırladığı raporda yeni iPad Pro serisi ile ilgili dikkat çekici iddialar paylaştı. Gunman beklendiğinin aksine yeni iPad Pro serisi Apple M3 yongası ile değil Apple M4 yongası ile gelecek. Henüz Apple M4 ile ilgili bilgi yok ancak nöral motorun en güçlü haliyle geleceği ön görülüyor.

Bu sayede yeni iPad Pro serisi en gelişmiş yapay zekâ özelliklerine sahip olacak ve Apple ekosisteminde bir ilke imza atacak. Ayrıca firmanın ilk yapay zekâ odaklı ürünleri sloganını da taşıyacak.

Apple bu etkinliğin ardından WWDC 2024 etkinliği de dahil tanıttığı her ürününü yapay zekâ cihazı ya da yapay zekâ odaklı yazılım şeklinde tanımlayacak. Örneğin iOS 18 cihaz üzeri yapay zekâ işlemlerini yapabilen güncelleme olarak tanıtılacak. Elbette bunun sonucunda yeni iPad Pro serisinin 16GB RAM konfigürasyonu da tüketiciye sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim