Anlık Bildirim

Sekizinci nesil iPad tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Sekizinci nesil iPad modeli Apple A12 Bionic yonga seti ile gücüne güç katıyor. Ayrıca daha iyi ekran, Apple Pencil desteği gibi özelliklere sahip. iPad 8 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Sekizinci nesil iPad tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Steve Jobs’un sunumuyla teknoloji dünyasına merhaba diyen ilk nesil iPad modeli bugüne kadar çok mesafe katetti. iPad Mini ile küçüldü, iPad Air ile güçlendi ve iPad Pro ile profesyonellere yöneldi. Yine de orijinal iPad serisi varlığını korudu. Bu hafta sekizinci kez tüketici karşısına çıkıyor.

iPad 8 özellikleri ve fiyatı

Sekizinci nesil iPad veya iPad 2020 olarak adlandırabileceğimiz yeni model bir önceki neslin tasarımını temel alıyor. Nispeten kalın ekran çerçeveleri ve Touch ID tuşu 10.2 inçlik Retina ekranı tamamlıyor.

Apple’ın biraz daha maliyet odaklı çalıştığı sekizinci nesil iPad modelinde A12 Bionic yonga setine yer veriliyor. 7nm sürecinde geliştirilen Apple A12 Bionic yonga seti 4 adet performans odaklı özelleştirilmiş Vertex çekirdeği ve 4 adet verimlilik odaklı Tempest çekirdeğinden oluşuyor. Grafik tarafında ise 6 çekirdekli özelleştirilmiş bir birim yer alıyor. Apple A12 sayesinde yapay zeka motoru da ilk kez klasik iPad serisine gelmiş oldu. 

Apple Pencil tarafında da önemli yenilikler var. Kullanıcının yazısının devamını tahmin edebilme, seçilecek alanı tahmin ederek seçme, el yazısını anlık olarak tanıma bunlar arasında. Arka kısımda 8MP çözünürlüğünde bir kamera, ön kısımda da FaceTime kamerası yer alıyor.. Sekizinci nesil iPad fiyatları şu şekilde:

iPad 32GB WiFi - 3199TL

iPad 128GB WiFi - 4399TL

iPad 32GB 4G - 3999TL

iPad 128GB 4G - 5199TL
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7734 kez okundu.
21 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, eighth gen ipad ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim