Anlık Bildirim

iPhone'ların pil tüketimi aşırı şekilde arttı: iOS 14.2 suçlanıyor

iPhone sahipleri akıllı telefonlarının pil tüketiminin artmasından şikayetçi. Kullanıcılar iOS 14.2 güncellemesinin pil ömrü konusunda ciddi problemlere yol açtığını söylüyorlar.

iPhone'ların pil tüketimi aşırı şekilde arttı: iOS 14.2 suçlanıyor Tam Boyutta Gör

iPhone kullanıcıları Apple destek forumlarında, Reddit'te ve internetteki diğer mecralarda en son iOS 14.2 güncellemesinin pil ömrü konusunda ciddi problemlere yol açtığını dile getirmeye başladılar.

Kullanıcılar akıllı telefonlarının şarjının belirgin bir biçimde normalden daha az dayandığını ve pil tüketiminin anormal seviyede arttığını söylüyorlar. Sorun yaşayanların şikayetleri hep aynı: pil daha hızlı boşalmaya ve daha yavaş şarj olmaya başladı.

iPhone'ların pil tüketimi aşırı şekilde arttı: iOS 14.2 suçlanıyor Tam Boyutta Gör

iOS 14.2 yayınlandıktan sonra ortaya çıktı

Bazı kullanıcılar akıllı telefonlarının şarjının yarım saat içinde %50 oranında düştüğünü söylüyorlar. Sorunun iOS 14.2 güncellemesiyle ilgili olduğuna inanılıyor. Zira şikayetler bu sürümün yayınlanmasından hemen sonra ortaya çıktı.

Görünüşe bakılırsa pil ömründeki düşüş öncelikle iPhone XS, iPhone 7, iPhone 6S ve birinci nesil iPhone SE gibi eski modelleri etkiliyor. Ayrıca iPhone 12 sahiplerinin de benzer şikayetleri olduğunu biliyoruz.

iOS 14.2.1 numaralı küçük güncellemenin sorunu çözmediği belirtiliyor. Ancak açık beta testi devam eden iOS 14.3 sürümünde bu problem giderilmiş olabilir. Apple henüz kullanıcı şikayetleri hakkında herhangi bir yorum yapmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5788 kez okundu.
62 kişi, toplam 67 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone, ios 14.2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim