Anlık Bildirim

Apple yılda iki iPhone etkinliği yapabilir

Yılda iki iPhone etkinliği yapmayı planlayan Apple böylece takip eden çeyrek dönemlerde daha yüksek satışlara imza atmayı ve rakiplere pay bırakmamayı hedefliyor.

Apple yılda iki iPhone etkinliği yapabilir Tam Boyutta Gör

Bugün akıllı telefon dünyasında üreticilerin hemen her ay bir ürün tanıttığına şahit oluyoruz. Sadece Apple yılda tek iPhone etkinliği ile yetiniyor. Analiz uzmanları yakın zamanda bunun değişeceğini düşünüyor.

Hareketlilik sağlanacak

Sonbahar döneminde iPhone lansmanını yapan Apple takip eden dördüncü çeyrekte de büyük satışlar yaparak yılı kapatıyor. Bununla birlikte kalan üç çeyrekte satışlar inişli çıkışlı devam ediyor ve bir ürün hareketliliği olmadığı için tüketicinin ilgisi kayboluyor.

JP Morgan yaptığı açıklamada 2021 yılından itibaren Apple’ın yılda iki iPhone lansmanı stratejisine döneceğini tahmin ettiklerini bildirdi. Böylece lansmanları takip eden iki çeyrek dönemde satışlar yukarıda seyretmiş olacak ve rakiplere de çok fazla pay bırakılmamış olacak.

Apple normalde sonbaharda iPhone etkinliği ilkbaharda ise iPad etkinliği gerçekleştiriyor. Yaz ayında ise WWDC geliştirici konferansı var. Firmanın herhangi iki etkinliğe iPhone lansmanı yerleştirmesi ihtimal dahilinde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim