Anlık Bildirim

Belkin’den AirPlay 2 uyumlu ses adaptörü geliyor

Belkin SoundForm Connect adındaki kablosuz ürün evinizdeki standart hoparlörleri AirPlay 2 uyumlu kablosuz hoparlör haline getiriyor. Ürün yakın zamanda piyasada olacak.

Belkin’den AirPlay 2 uyumlu ses adaptörü geliyor Tam Boyutta Gör

Ünlü aksesuar firması Belkin’in Apple AirPlay 2 standardına yönelik olarak hazırladığı kablosuz ses adaptörü ile ilgili detaylar netleşiyor. Ürünün yetkili kurum sertifikaları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Belkin SoundForm Connect neler sunacak?

AirPlay teknolojisi bilindiği üzere uyumlu Apple ve diğer cihazlardan yine hoparlörlere ve uyumlu cihazlara içerik aktarılabilmesini sağlıyor. AirPlay 2 ile birlikte seste düşük gecikme, HomeKit entegrasyonu, Siri entegrasyonu, HomePod iyileştirmeleri ve evdeki tüm cihazlar arasında senkronizasyon gibi yenilikler gelmişti.

Belkin SoundForm Connect adaptörü de 3.5mm girişi üzerinden veya analog-dijital portu üzerinden ses sistemlerine bağlanarak AirPlay 2 yayını yapabiliyor. USB Tip-C üzerinden de kendisini şarj ediyor.

Ürün muhtemelen AirPlay 2 haricinde de kablosuz ses aktarımı yapabiliyor. Henüz Belkin SoundForm Connect için bir çıkış tarihi yok ancak 100 Avro civarında bir fiyat etiketi olduğu ifade ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim