Anlık Bildirim

iPhone 12 Pro satışa çıkıyor ancak zenginler için

Caviar iPhone 12 Pro Victory Pure Gold adındaki modifiye telefon yek pare altın bir kasaya sahip. Elmaslarla süslenen lüks iPhone 12 Pro modeli için 23380$’ı gözden çıkarmak zorundasınız.

iPhone 12 Pro satışa çıkıyor ancak zenginler için Tam Boyutta Gör

Bugün özellikle bütçesi geniş tüketici kesime veya üst düzey hükümet yetkililerine yönelik olarak lüks tüketim akıllı telefonlar sıkça karşımıza çıkıyor. Genelde iPhone veya Android amiral gemileri değerli taşlarla süslenerek satışa sunuluyor.

iPhone 12 Pro bir nevi resmiyet kazandı

Caviar firması da bilindiği üzere lüks tüketim telefonları satıyor. Firma bu kez daha satışa çıkmadan iPhone 12 Pro modelini ön siparişe sunuyor. Daha önce de Galaxy Z Flip akıllı telefon modeli tanıtılmadan bir lüks tüketim firması tarafından ön siparişe açılmıştı.

iPhone 12 Pro modeli Caviar iPhone 12 Pro Victory Pure Gold adıyla satışa sunuluyor. Modifiye edildiği anlaşılan kasa tamamen tek parça altından imal edilmiş. Ayrıca 8 tane de elmas işlenmiş. Yani ultra lüks hale gelmiş. Başlangıç fiyatı ise 23380$ olarak belirlenmiş.

Firma iPhone 12 Pro ile ilgili detaylı bilgiler vermiyor. Sadece 128GB/256GB/512GB depolama seçenekleri var. Ayrıca iPhone 12 Pro Max modeli de seçilebilir durumda. Sadece arka tarafta 4 kameralı paket göze çarpıyor. Bunlardan birisinin LIDAR sensörü olduğu dile getirilmişti.

iPhone 12 serisi pandemi nedeniyle üretim yetişmediği için bu yıl biraz daha geç piyasaya çıkacak. Caviar iPhone 12 Pro Victory Pure Gold için net bir tarih yok ancak sınırlı sayıda olduğu için firma erkenden modelleri elde etmiş olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27285 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Caviar iPhone 12 Pro Victory Pure Gold, iphone 12 pro ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim