Anlık Bildirim

iPhone 12'ye olan talep, Apple'ı 2021'de 3 trilyon dolar değerine ulaştırabilir

iPhone 12 serisi piyasaya sürüldüğünden bu yana oldukça talep görüyor. Yapılan analizler, bu talep sayesinde Apple'ın yıl bitmeden 3 trilyon dolar piyasa değerine sahip olabileceğini gösteriyor.

iPhone 12'ye olan talep, Apple'ı 2021'de 3 trilyon dolar değerine ulaştırabilir Tam Boyutta Gör

Apple, iPhone 12 serisiyle kazanmaya devam ediyor. Şirket, yeni seri ile başarılı satış rakamlarına ulaştı ve seriye olan ilgi sürüyor. 2 trilyon dolardan fazla güncel piyasa değerine sahip Apple, Wedbush analistlerine göre yıl sonuna kadar 3 trilyon doları aşan bir piyasa değerine sahip olacak. Analistler, Asya pazarındaki iPhone 12 talebinin bu başarıdaki önemli faktör olacağını söylüyorlar.

Süper döngü ile rekor kazançlar  sağlanabilir

Wedbush analistleri Daviel Ives ve Strecker Backe, iPhone 12'nin mevcut satış sayılarını da göz önüne alarak tahminlerden daha yüksek seviyelerde cihaz satışının gerçekleşmesinin mümkün olduğundan ve iPhone 12 serisinin 'süper döngü' yaratabileceğinden bahsediyor. Analistler, Apple'ın yıl sonuna kadar 3 trilyon dolarlık piyasa değerine ulaşmasının mümkün olduğunu söylüyorlar.

Analizlerine göre talepteki artış devam ederse Apple, 240 milyon adetten fazla satış sayılarına ulaşabilir. Bu, yalnızca 220 milyon adet satışla Wall Street'in öngördüğünden daha yüksek olmakla kalmayacak aynı zamanda Apple'ın 2015'te gerçekleştirilen 231 milyon adetlik önceki satış rekorunu da geçecek.Wedbush raporlarına göre Çin satışları, Apple'ın süper döngüsü için bir kilit noktası olacak.

Apple'ın sürekli büyüyen Servisler bölümü de şirkete iyi miktarlarda para kazandırmaya devam ediyor. Son çeyrek verileri göre 15.76 milyar dolar ile iPhone satışlarından sonra şirkete en fazla para kazandıran birim olarak gösteriliyor. Wedbush yine de iPhone satışlarının Apple'ın büyümesindeki en önemli etken olarak gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11202 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 12, apple 3 trilyon dolar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim