Anlık Bildirim

iPhone 13, 1TB dahili depolama kapasitesi ile gelebilir

Yayınlanan yeni bir rapora göre, Apple'ın 2021 yılının sonuna doğru tanıtacağı iPhone 13, 1TB'a kadar dahili depolama birimine sahip olacak.

iPhone 13, 1TB dahili depolama kapasitesi ile gelebilir Tam Boyutta Gör

ABD merkezli yatırım şirketi Wedbush'taki analistler, tedarik zincirinden alınan verilere dayanarak, Apple şirketinin iPhone 13 Pro'yu 1 TB'a kadar dahili depolama ile donatacağını söyledi.

iPhone 13 Pro ve Pro Max modellerinde olabilir

Karşılaştırma yapacak olursak, maksimum sürüm ve yapılandırmadaki iPhone 12 yalnızca 512 GB dahili depolama alanına sahip. İlginçtir ki gelen bu haber, bu türden ilk sızıntı değil. Ocak 2021'in başlarında, Front Page Tech, yaklaşan iPhone 13'ün, 1 Terabyte depolama ile donatılacağını duyurmuştu. Yalnızca en pahalı akıllı telefon modellerinin, yani iPhone 13 Pro ve Pro Max'in bu kadar büyük bir dahili bellek alması bekleniyor.

iPhone 13, 1TB dahili depolama kapasitesi ile gelebilir Tam Boyutta Gör

Yeni iPhone'ların 120 Hz yenileme hızının yanı sıra Touch ID parmak izi tarayıcısının geri dönüşünü destekleyen bir ekrana sahip olması bekleniyor. Cihazların duyurusu her zaman olduğu gibi önümüzdeki sonbaharda yapılacak. Ayrıca Apple'ın, eski isimlendirme modeline dönerek akıllı telefon serisini iPhone 12s adı altında piyasaya sürme planlarının olduğu da söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8020 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPhone 13 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim