Anlık Bildirim

iPhone 9, Apple’ın 2020’deki uygun fiyatlı modeli olabilir

Apple'ın çıktı çıkacak dediğimiz, yaza yaza bitiremediğimiz modeli iPhone SE 2, Mac Otakara'dan gelen bilgiye göre iPhone 9 adıyla çıkacak ve iPhone 8'in tasarımına sahip olacak.

iPhone 9, Apple’ın 2020’deki uygun fiyatlı modeli olabilir Tam Boyutta Gör

2016 yılında tanıtılan Apple’ın iPhone SE modeli, son derece popüler hâle gelmiş ve kullanıcıların ilgisini çekmişti. Bu modelin devamını talep eden kullanıcılar, raporlara göre önümüzdeki yıl buna sahip olacaklar fakat bir farkla. Cihaz, iddiaya göre iPhone SE’nin tasarımına değil, iPhone 8’in tasarımına benzeyecek. Bu sebeple cihazın adının da iPhone 9 olarak sunulması bekleniyor. 

2020 yılında 399 dolardan başlayan bir fiyatla satışa sunulması beklenen iPhone 9, 4,7 inçlik bir ekranla gelecek. Cihazın ekran tipi ise tıpkı iPhone 8 ikilisi gibi LCD olacak. Bu durum, cihazın iPhone SE 2 değil iPhone 9 olarak adlandırılmasını daha da mantıklı hâle getiriyor.

Cihazın diğer spesifikleri Japon blogu Mac Otakara’ya göre A13 Bionic çipi ve 3GB LPDDR4x RAM şeklinde olacak. Bu özellikler, bildiğiniz üzere iPhone 11 serisiyle eşleşiyor ve iddiaya göre tanıtım tarihi 2020 Mart ayı olacak. Taban depolama, raporlara göre 64GB olacak ve üst kapasiteler de sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6927 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 8, iphone 9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim