Anlık Bildirim

Telegram’ın kurucusu: iPhone 12 Pro garip bir demir parçası gibi

iPhone 12 Pro modelinin ilk müşterilerinden olan Pavel Durov telefonundan hiç memnun değil. Kamera çıkıntılarını beğenmeyen ünlü isim ayrıca çentikten de hoşnut değil.

Telegram’ın kurucusu: iPhone 12 Pro garip bir demir parçası gibi Tam Boyutta Gör

Apple’ın ülkemizde dahil pek çok pazarda iPhone 12 serisini piyasaya sürmesinden sonra farklı kategorilerde incelemeler de gelmeye başladı. DxoMark testlerinde ilk beş içerisine giren iPhone 12 Pro bununla birlikte bazılarını memnun etmemişe benziyor.

Kamera tasarımı berbat!

Telegram ve Vkontakte platformlarının kurucusu olarak bilinen Pavel Durov yaptığı bir açıklamada iPhone 12 Pro modelini yerden yere vurdu. Bizzat sahibi olduğu telefonun pek çok açıdan hoşuna gitmediğini belirtiyor.

Durov; iPhone 12 Pro modelini garip bir demir parçasına benzetirken iPhone 5 modelinin biraz daha büyük versiyonu olarak tanımlıyor. Kamera bloğunun ise 3 farklı yükseklik nedeniyle rahatsız edici olduğunu ifade ediyor. Diğer taraftan ön kısımdaki büyük çentik yuvasının kullanım alanını azalttığını ve güncel olmayan bir cihaz hissiyatı verdiğini belirtiyor.

Durov ayrıca Apple yönetimine de verip veriştiriyor. Steve Jobs sonrasında herhangi bir yenilik üretemediğini ve Jobs’un mirasını yemeye devam ettiğini ifade eden Durov, bu nedenle satışların düştüğünü ve 7-10 yıl sonra piyasada Apple’ın çok düşük bir paya gerileyeceğini belirtiyor.

Durov oldukça ağır eleştirilerde bulunmuş ancak ilk testler ekran ve kamera performansını başarılı buluyor. Pek çok kullanıcıdan da olumlu yorumlar alan iPhone 12 serisi bununla birlikte bazı ekran sorunları ile boğuşmaya başladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12426 kez okundu.
64 kişi, toplam 66 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 12 pro, pavel durov ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim