Anlık Bildirim

Core i9-10850K son kullanıcılara sunulabilir: Celeronlara gizli yükseltme

Uygun fiyatlı Core i9 işlemcisi görünüşe göre sistem toplamak isteyenlere de sunulacak. Celeron işlemcilere son dakika iyileştirmesi.

Core i9-10850K son kullanıcılara sunulabilir: Celeronlara gizli yükseltme Tam Boyutta Gör

Comet Lake işlemcilerini geçtiğimiz aylarda duyuran Intel işlemcilerinde stok sıkıntısı yaşamaya devam ededursun uygun fiyatlı Core i9 yongası sunmaya hazırlanıyor.

Core i9-10850K’nın fiyat etiketini geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. 450 dolarlık etiketiyle yaklaşık  50 dolar düşük fiyata sahip yonga Core i9-10900K’dan yalnızca 100 MHz’lik frekans farkıyla ayrılıyor.

Diğer taraftan Mayıs ayındaki tanıtımda Intel’in çok fazla sayıda Celeron ve Pentium işlemcisi tasarlaması dikkat çekmişti. Intel o zaman kullanıcılar tarafından mantıklı görülmeyen bu stratejisini sürdürmekte kararlı görünüyor.

Daha rekabetçi Celeron işlemciler geliyor

Son sızıntıya göre mavi ekip listeye 2 yeni Celeron yongası  daha ekleyebilir. Celeron G5925 ve Celeron G5905 modelleri yine 2/2 konfigürasyonda olmasına karşın diğer Comet Lake Celeronlarından farklı olarak 2 MB yerine 4 MB önbellek taşıyor.

Core i9-10850K son kullanıcılara sunulabilir: Celeronlara gizli yükseltme Tam Boyutta Gör

50 dolarlık bu işlemcilerin TDP değeri henüz bilinmezken yine aynı seviyede kalınması bekleniyor. Görünüşe göre Intel, AMD’nin Athlon işlemcilerinin pazarda gördüğü ilgiye karşı hamlede bulunmak istiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim