Anlık Bildirim

Intel’in yeni CEO’su Apple’ı işaret etti: Bir yaşam tarzı firmasından daha iyi işlemci üretmemiz gerekli

Geçtiğimiz günlerde Bob Swan’ın açıklamasının ardından gündeme gelen yeni isim, şimdiden firmanın önümüzdeki dönemdeki hedeflerini belirlemiş görünüyor.

Intel’in yeni CEO’su Apple’ı işaret etti: Bir yaşam tarzı firmasından daha iyi işlemci üretmemiz gerekli Tam Boyutta Gör

Intel geçtiğimiz günlerde son 2 yıldır firmaya yön veren Bob Swan’ın koltuğunu 15 Şubat’ta Pat Gelsinger’e bırakacağını açıkladı. Yeni isim şimdiden planlarını yapmışa benziyor.

 

ABD’nin Oregon eyaletinde yayınlanan bir yerel gazeteye göre Intel Oregon’da genel şirket toplantısı düzenledi. Pat Gelsinger’in de katıldığı toplantıda gerçekleştirdiği konuşması Intel’in önümüzdeki döneme dair planlarına ışık tuttu.

Bir yaşam tarzı şirketinden iyi olmamız gerekiyor

Apple’ı kasteden Gelsinger mavi ekibin bir yaşam tarzı firmasından daha iyi işlemci üretmesi gerektiğini vurguladı. Gelecekte bu seviyede iyi olmaları gerektiğine değinen Gelsinger’in konuşması firmanın PC ekosistemindeki hedefleri açısından önem taşıyor.

Intel’in yeni CEO’su Apple’ı işaret etti: Bir yaşam tarzı firmasından daha iyi işlemci üretmemiz gerekli Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yıl Apple gibi önemli bir müşterisini kaybeden Intel bununla kalmayıp müşterisinin ürettiği işlemciler karşısında da geride kaldı. AMD’ye en hızlı oyun işlemcisi iddiasını kaptıran firma tüm bunların üzerine mobil Ryzen 5000 işlemcilerinin ardından dizüstü pazarında da zor günler geçireceğe benziyor.

Intel’de 30 yıllık tecrübeye sahip Gelsinger koltuğa geçtiğinde Apple ve AMD gibi 2 önemli rakiple karşı karşıya olacak. Üretimini TSMC ve UMC’ye kaydıracağı iddia edilen Intel’in hamlelerini konumunu zaman gösterecek

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11281 kez okundu.
23 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pat gelsinger, bob swan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim