Anlık Bildirim

Tiger Lake-H işlemcili Intel NUC 11 Extreme Compute element ortaya çıktı

Yarıiletken üreticisi, sıradışı formatta tasarladığı Compute Element içeren NUC bilgisayarları Tiger Lake-H güncellemeye hazırlanıyor. 11. nesil NUC gün yüzüne çıktı.

Tiger Lake-H işlemcili Intel NUC 11 Extreme Compute element ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Görünüşe göre Intel ekran kartı boyundaki NUC 9 bilgisayarını güncellemeye hazırlanıyor. NUC 11 Extreme Compute Element açığa çıktı.

NUC 11 Extreme Compute Element

Mini-ITX kasaya konumlandırılan NUC 9 Extreme Compute Element'in ardından yine ekran kartıyla benzer boyutlardaki NUC 11 EX CE de gün yüzüne çıktı.

Daha önce KFC'in oyun konsolunda kullanmayı planladığı Compute Element'in aksine yeni çözüm Tiger Lake-H işlemcilerini temel alıyor.

Tiger Lake-H işlemcili Intel NUC 11 Extreme Compute element ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

11. nesil kaslı mobil işlemcilerin yer alacağı NUC 11 modelinde RAM desteği de 2666 MHz'den 3200 MHz'e yükseltilmiş. Diğer taraftan harici bir kart aracılığıyla ekran kartına bağlanan yeni NUC'ta PCIe 4.0 desteği de sunulacak.

Bununla birlikte işlemcinin yer aldığı PCB'de de HDMI 2.0b ve Thunderbolt 4.0 portunun konumlandırılması önemli yükseltmeler arasında.

Yeni ekran kartı formatındaki NUC'un ebatlarında önemli bir değişiklik göze çarpmasa da fanın konumunun değişmesi dikkatlerden kaçmıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim