Anlık Bildirim

Microsoft'tan yeni nesil Windows için açıklama geldi

Microsoft Ürün Direktörü Panos Panay, Ignite 2021 konferansında yeni nesil Windows ile ilgili merak edilen soruları cevapladı. Panay'a göre Windows'un geleceği olağanüstü.

Microsoft'tan yeni nesil Windows için açıklama geldi Tam Boyutta Gör

Ignite 2021 konferansındaki bir röportajda Microsoft Ürün Direktörü Panos Panay, Windows platformunun geleceği hakkında bilgiler paylaştı. İşletim sisteminin geleceği için heyecan duyduğunu ancak Microsoft'un bu konuyla ilgili ayrıntıları açıklamaya henüz hazır olmadığını belirtti.

Microsoft'un üst düzey yöneticilerinden biri olan Panay: "Windows, insanları birbirine bağlayan ve mümkün olduğunca verimli çalışmasına yardımcı olan kritik bir platformdur. Bu, modern çalışmanın kalbi." ifadelerini kullanırken şu anda bir milyardan fazla insanın Windows'u günlük olarak iş, çalışma ve yaratıcılık için kullandığını da sözlerine ekledi.

Büyük değişikliklerle gelecek

"Teknolojinin bizi nereye götürebileceğine, Bugün bizim için ne yaptıklarına, nerede olacağımıza ve teknolojinin sizin için nasıl kullanılabileceğine bakmaya devam ediyoruz. Windows, tüm bunların özü. Yeni özelliklerimiz var, henüz yeni nesil Windows'tan ve bundan sonra ne olacağından bahsetmedim ama bunun beni çok heyecanlandırdığını söyleyebilirim. Bugün bunun hakkında konuşmayacağız." diyor Microsoft yöneticisi.

Microsoft'tan yeni nesil Windows için açıklama geldi Tam Boyutta Gör

Panos Panay "yeni nesil Windows" tan bahsetti. Bu, yazılım platformunun büyük değişikliklerle gelmek üzere olduğu anlamına gelebilir. Microsoft'un şu anda Windows 10 için bu yılın sonlarında piyasaya sürülmesi beklenen büyük bir Sun Valley güncellemesi üzerinde çalıştığı biliniyordu. Ayrıca Microsoft, ilkbaharda piyasaya çıkması beklenen ilk cihazlarla birlikte bu yıl modüler Windows 10X'i de piyasaya sürmeyi planlıyor.

Panay'in sözleri, Microsoft'un yılın ikinci yarısında Windows'un geleceği hakkında daha fazla bilgi vereceği anlamına gelebilir Tamamen Windows'a adanacak ayrı bir etkinliğin planlandığına dair söylentiler var, ancak bu konuda da henüz açıklanmış resmi bir bilgi mevcut değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
30318 kez okundu.
44 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim