Anlık Bildirim

Windows 10 2004 indirmeye açıldı

Microsoft güncel işletim sisteminin yeni yapısını Insider kullanıcılara sundu. Yeni sürüme erişim bağlantısı kullanılabilir durumda.

Windows 10 2004 indirmeye açıldı Tam Boyutta Gör

Yazılım devinin popüler işletim sistemi Windows 10 bir kaç ay sonra 2004 yapısına güncellenecek. Buna karşın meraklı kullanıcılar için güncelleme şimdiden indirmeye sunuldu. 

 

Halihazırda güncel 1909 yapısını kullanan kullanıcılar Microsoft’un Insider programına kayıt olarak yavaş veya hızlı döngü farketmeksizin resmi sürüme erişebilir. Geçtiğimiz aralık ayında geliştirilmesi tamamlanan yapı 2004 aynı zamanda üreticiler için dağıtılan sürümden bu yana bir kaç aydır güncelleme de alıyor.

Windows Server 2003'le isim çakışması olmaması için 2004 olarak adlandırılacak yeni yapının nihai hali önümüzdeki Nisan ayında kullanıma sunulacak. Sistem sıfırlama özelliğinin buluttan da yapılabileceği yeni sürümde görev yöneticisinden GPU sıcaklığı öğrenilebilecek. Ayrıca Windows Search özelliğinin işlemci ve disk kullanımı da daha optimize bir hale getirilecek.

Nasıl indirilir?

Buradan kayıt olabileceğiniz Insider programının ardından eğer sisteminiz gereksinimleri karşılıyorsa adresinden indirdikten sonra temiz yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
...
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın Yorumu gör »
PowerPC
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
71625 kez okundu.
27 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Windows 10 2004, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim