Anlık Bildirim

ITOPYA.COM’da Karne Fırsatları!

ITOPYA.COM, eğitim-öğretim yılı sonlanırken bizlere özel KARNE FIRSATLARI kampanyası düzenliyor!                                                                                         

ITOPYA.COM, eğitim-öğretim yılı sonlanırken bizlere özel KARNE FIRSATLARI kampanyası düzenliyor! Uzun bir eğitim yılının ardından gelen yaz tatilinde, dinlenmek ve keyifli vakit geçirmek için Türkiye’nin Bilgisayarcısı ITOPYA.COM, çevre birimlerinden bilgisayar parçalarına ve network ürünlerden gaming hazır sistemlere kadar birçok üründe muhteşem fırsatlar sunuyor.

ITOPYA. COM’DA KARNE FIRSATLARI! Tam Boyutta Gör

Hangi Markalarda ve Ürünlerde İndirim Olacak?

ITOPYA.COM, karne heyecanı ile birlikte gelen tatil sevincini muhteşem fırsatlarla taçlandırıyor. ASUS, MSI, Razer, Gigabyte, SteelSeries, Corsair, Samsung gibi en popüler ve tanınmış gaming markaların ürünlerini çok özel fırsatlarla buluşturuyor. Gaming hazır sistemler, depolama ürünleri, monitörler, bilgisayar parçaları, yayıncı ekipmanlarına ve daha birçok üründe harika fırsatlar ile kampanya düzenliyor.

ITOPYA.COM'un Karne Fırsatları kampanyasında ihtiyaçlarınıza uygun ürünleri bulabilirsiniz. Bilgisayarınızı yeni ekipmanlarla güncelleyebilir yada daha güçlü bir bilgisayarla oyun deneyiminizi ikiye katlayabilirsiniz.

Karneye Özel Gaming Hazır Sistemleri Satın Alın!

Oyuncular için özel olarak hazırlanan hazır sistemler de karne fırsatları kampanyasında çok özel fiyatlarla kampanyaya dahil olacak. Daha yüksek performans, daha hızlı işlemler ve uygun fiyatlarla yeni bir bilgisayar sahibi olmak için karne fırsatlarını kaçırmayın. Bu kampanyada sisteminizi kulaklık, klavye, mouse gibi gaming ekipmanlarla da süsleyebilirsiniz.

Karne Fırsatları Kampanyası Ne Zaman Bitecek?

15 Haziran Perşembe 18:00’da başlayan Karne Fırsatları kampanyası 2 Temmuz Pazar 23:55’e kadar devam edecek. Fırsatları kaçırmamak ve stoklar tükenmeden satın almak için ITOPYA.COM resmi web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. Karne alışveriş listenizi oluşturun ve satın alın. Fırsatlardan faydalanmak için aşağıdaki linki ziyaret edin!

https://www.itopya.com/

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim