Anlık Bildirim

Kingston UHS-2 standardına uyumlu yeni Canvas Plus hafıza kartlarını duyurdu

Kingston Canvas Plus serisi hafıza kartları ilk nesle göre veri aktarım hızlarını yükseltiyor. UHS-2 standardı ile 300MB/s seviyesine kadar çıkabilen hafıza kartları bulmak mümkün.

Kingston UHS-2 standardına uyumlu yeni Canvas Plus hafıza kartlarını duyurdu Tam Boyutta Gör

Geçen yıl yüksek veri aktarım hızlarına ulaşan Canvas serisi hafıza kartlarını duyuran Kingston bu yıl ise UHS-2 standardını destekleyerek daha yüksek hızlara ulaşabilen Canvas Plus hafıza kartlarını resmiyete kavuşturdu.

Kingston Canvas Plus serisi neler sunuyor?

Canvas Select Plus hafıza kartı Class 10 UHS-1 ile 100MB/s aktarım hızlarını destekliyor. SD kartların yanında microSD kartlar da A1 hızlı uygulama açılış özelliğini destekliyor. Kapasiteler ise 512GB’a kadar çıkıyor.

Canvas Go! Plus hafıza kartları Class 10 UHS-1 U3 standardı ile 90MB/s yazma ve 170MB/s okuma hızlarına ulaşabiliyor. MicroSD tarafında ise daha hızlı A2 uygulama açılış özelliği yer alıyor. Kapasiteler yine 512GB’a kadar çıkıyor.

Canvas React Plus ise Class 10 UHS-2 U3 standardını destekliyor. Bu sayede microSD tarafında 165MB/s yazma ve 285MB/s okuma hızlarına ulaşabiliyor. SD tarafında ise 260MB/s yazma ve 300MB/s okuma hızlarına ulaşılıyor. Bu kartlarda kapasite sınırı 256GB olarak tutulmuş. Ayrıca MobileLite Plus kart okuyucular da UHS-2 desteği sunacak. Satışlar kısa sürede başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim