Anlık Bildirim

Trajik bir şekilde hayatını kaybeden Kiyan Prince, FIFA 21'e futbolcu olarak ekleniyor

2006 yılında bir çocuğa yapılan zorbalığı önlemek adına araya giren ve hayatını kaybeden Londra kulübü QPR akademisinin bir parçası olan yetenekli futbolcu Kiyan Prince FIFA 21'e ekleniyor.

Kiyan Prince, FIFA 21'e ekleniyor Tam Boyutta Gör

Electorinc Arts'ın popüler video oyunu serisi FIFA'nın yeni oyununa güzel bir eklenme yapılıyor. Kiyan Prince, FIFA 21'e ekleniyor.

Kiyan Prince, FIFA 21'e Ekleniyor

Reuters'in haberine göre FIFA, güzel oyuna güzel bir ekleme yapıyor. 2006 yılında başka bir çocuğun zorbalığını önlemek için müdahale ederken bıçaklanarak hayatını kaybeden Londra kulübü QPR akademisinin bir parçası olan 16 yaşındaki yetenekli futbolcu Kiyan Prince, FIFA 21'e ekleniyor.

Haberlere göre Framestore isimli bir özel efekt stüdyosu ve Bradford Üniversitesi'nden bilim insanları, Kiyan Prince'in 30 yaşında nasıl görüneceğini hayal etti ve bunu tasarlayarak oyuna aktarılması için EA Sports ile birlikte çalıştı. Kiyan Prince, çocukluk takımı olan QPR'a eklenecek ve 30 numaralı formayı giyecek. 

Şu anda QPR'nin teknik direktörü olan eski yıldız Les Ferdinand, "Bu insanların çoğu, bu nesil, FIFA oynuyor. Kiyan'ı görecekler ve bu sadece birinin zihniyetini değiştirebilirse, o zaman bir fayda sağlayacaktır." dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim