Anlık Bildirim

Koronavirüs salgını bir etkinliği daha vurdu: Facebook F8 konferansı iptal edildi

Sosyal medya devi Facebook, Çin'de patlak veren ve tüm dünyaya yayılmaya başlayan Koronavirüs salgını nedeniyle F8 2020 geliştirici konferansını iptal ettiğini duyurdu.

Koronavirüs salgını bir etkinliği daha vurdu: Facebook F8 konferansı iptal edildi Tam Boyutta Gör

Koronavirüs salgını, tüm dünyayı olduğu gibi teknoloji şirketlerini de korkutmuş durumda. İptal edilen MWC 2020 sonrasında şirketler yeni cihazlarını ve teknolojilerini çevrimiçi konferanslarla duyurmaya devam ederken, bu şirketlerin arasında Facebook da katılıyor.

Böyle bir karar aldığımız için üzgünüz

Facebook bugün yaptığı açıklama ile birlikte, 5-6 Mayıs tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan F8 2020 geliştirici konferansını iptal ettiğini duyurdu. İptalin arkasındaki sebep ise Koronavirüs salgını nedeniyle artan endişeler. Şirket dünyanın dört bir yanındaki binlerce geliştiriciyle tek bir yerde konferans vermek yerine, bunu çevrimiçi olarak düzenleyeceği canlı akışlarla gerçekleştirmeyi planlıyor.

Koronavirüs salgını bir etkinliği daha vurdu: Facebook F8 konferansı iptal edildi Tam Boyutta Gör

Facebook'un konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda, geliştirici, iş ortakları ve çalışanlarının sağlığına ve güvenliğine öncelik vermeleri gerektiği belirtilirken, böyle bir karar almanın üzücü olduğu ifade ediliyor. Şirket önümüzdeki haftalarda F8 geliştirici konferansı hakkında daha fazla ayrıntı paylaşacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim